Vinge

Vaalean puun kontrastina ovat voimakkaat värit, jotka vahvistavat toimiston luovaa ilmettä.

Kun asianajotoimisto Vinge siirtyi uusiin tiloihin, toiveena oli houkutteleva työpaikka, jossa olisi vähemmän työhuoneita ja enemmän kokoustiloja.

Vinge siirtyi ensimmäistä kertaa sitten 1970-luvun uusiin tiloihin Göteborgin keskustaan. Sisustuksesta vastaavan arkkitehtitoimisto Wingårdhsin suunnitelmaan kohdistui suuria odotuksia, ja toiveena olivat toimivat ja viihtyisät tilat, jotka ilmentäisivät luovia työntekijöitä.

Luova ja avoin

Pienien työhuoneiden rinnalle luotiin tilaa suurelle ravintolalle ja kirjastolle, joka yhdistää kaksi kerrosta upean portaikon avulla. Toimiston muotoilulla haluttiin välttää hiararkkista organisaatiota. Erikoisten materiaalien, kuten kalkkikiven ja Oregon Pine -lattian sekä klassisten huonekalujen ja räätälöityjen, modernien kalusteiden yhdistelmä ovat osoitus luovuudesta ja innovaatioista.

Input interior vastasi sisustuksen hankinnasta, koordinoinnista ja toimituksesta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

    Kiitos

    Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Takaisin lomakkeeseen
    Pahoittelemme.

    Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

    Takaisin lomakkeeseen