HappySignals

Aleksi 15 sijaitsee Helsingin ytimessä ja se on toiminut kaupankäynnin keskittymänä jo puolentoista vuosisadan ajan. Asiakastyytyväisyyttä, odotusten hallintaa ja tuottavuutta mittaava sekä identifioiva HappySignals löysi kiinteistöstä uuden upean kodin kasvaneelle tiimilleen.

HappySignals etsi uusia, valoisia ja ilmavia tiloja, jossa kyettäisiin huomioimaan muuttuneet työnteon tavat. Aleksi 15 vastasi erinomaisesti yrityksen tarpeisiin, ja suunnittelutoimisto Fyra alkoi räätälöidä arvokiinteistöön modernia, käyttäjiensä toiveita vastaavaa toimistoa.

– Uusi toimisto ylitti kaikki odotuksemme. Se ilmentää vahvasti yrityksemme identiteettiä ja toivottaa niin uudet kuin vanhatkin työntekijät tervetulleiksi juuri haluamallamme tavalla. Projekti onnistui luomaan tänne toivomamme kodinomaisuuden täydellisesti, puuttuu enää vastaleivotun pullan tuoksu aamuisin, kertoo Chief Happiness Officer Ilkka Malva HappySignalsista.

HappySignalsin tilojen lopputulos edustaa monella tapaa uutta aikaa. Moderneissa toimistotiloissa korostuu jäädäkseen tulleen etätyöskentelyn merkitys ja perinteisten työpisteiden lisäksi toimistossa korostuvat monipuoliset mahdollisuudet kohtaamisille. Tilat sisältävät myös erityisesti HappySignalsin työntekotarpeisiin suunniteltuja tiloja esimerkiksi videoinnin ja podcastien äänittämisen mahdollistavan studiotilan.

– Yhteisöllisille tiloille annettiin suunnittelussa runsaasti painoarvoa, ja kodinomainen tunnelma luo lämpöä läpi toimistotilojen, kertoo sisustusarkkitehti Niina Ojutkangas Fyran suunnittelutiimistä.

Input interior valittiin sisustuksen toimittajakumppaniksi HappySignalsin uusiin tiloihin.

– Yhteistyö HappySignalsin, Fyran Input interiorin välillä sujui mutkattomasti ja oli mahtavaa olla mukana projektissa, jossa kohteena on yksi Helsingin tunnetuimpia arvokiinteistöjä, kertoo projektipäällikkö Janne Härmä Input interiorilta Helsingistä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen