EKE Rakennus

Uuden modernin 6-kerroksisen toimistorakennuksen sisääntulokerroksessa on yhteiskäytössä olevia tiloja mm. neuvottelutiloja.
EKE-Rakennuksen omien toimistotilojen joustava perusratkaisu on toteutettu avarana avotilana ja lasiseinäisinä toimistohuoneina, joita täydentävät monipuoliset taukotilat.

Toimivuuden ja näyttävän ulkonäön lisäksi EKE-Rakennuksen uudessa toimistorakennuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttäjien viihtyvyyteen, työhyvinvointiin ja kestävään kehitykseen. Toimistorakennus on suunniteltu WELL- ja LEED-sertifiointien mukaisesti.

EKE-Rakennus on muuttanut uusiin rakentamiinsa toimitiloihin Espoon Piispanporttiin. Uuden modernin 6-kerroksisen toimistorakennuksen sisääntulokerroksessa on yhteiskäytössä olevia tiloja ja vuokrattavia tiloja on kerroksissa 2-5. Rakennuksen kuudes kerros on varattu EKE-Rakennuksen pääkonttorin omaan käyttöön.

Loft-konseptia noudattavassa rakennuksessa on tiilijulkisivu ja rakennuksen päätyseinä on kokonaan lasia. Valoisissa sisätiloissa yhdistyvät monipuoliset luonnonmukaiset materiaalit betoni, lasi, tammi ja teräs.

Rakennuksen yhteiskäytössä oleva neljän kerroksen korkeuteen ulottuva ala-aula antaa modernin ja näyttävän ensivaikutelman sekä vieraille että henkilöstölle. Pohjakerroksesta löytyvät myös työntekijöiden käytössä oleva kiinteistön kuntosali, aulan kahvila, neuvottelutiloja ja sosiaalitilat.

Ylin kerros tarjoaa EKE-Rakennuksen henkilökunnalle huimat näkymät Espoon ylle. EKE-Rakennuksen omien toimistotilojen joustava perusratkaisu on toteutettu avarana avotilana ja lasiseinäisinä toimistohuoneina, joita täydentävät monipuoliset taukotilat.

– Suunnitteluvalintoja ohjasi vahva konsepti, joka ulottui aina irtokalustukseen ja esimerkiksi opastesuunnitteluun saakka. Aulakerroksen kalustuksessa yhdisteltiin asiakkaan toivomia klassikkokalusteita potentiaalisiin tulevaisuuden klassikoihin ja erilaisilla kalustekokonaisuuksilla sekä tekstuureilla haluttiin luoda viihtyisiä oleskelutiloja korkeaan aulaan. Hillitty materiaali- ja väripaletti auttoi pitämään kokonaisuuden kasassa rakennuksessa, jossa on lasipintojen takia paljon näkymiä tiloista toisiin, kertoo sisustusarkkitehti Tea Ellala Parviainen Arkkitehdeiltä.

Input interior vastasi projektin sisääntulokerroksen ja 6. kerroksen irtokalusteiden ja tekstiilien hankinnasta, toimituksista ja asennuksista.

– Oli mahtavaa olla mukana toteuttamassa tätä näyttävää kohdetta, kertoo projektipäällikkö Kristiina Rämö Input interiorilta Helsingistä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

    Kiitos

    Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Takaisin lomakkeeseen
    Pahoittelemme.

    Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

    Takaisin lomakkeeseen