Scandic Oceanhamnen

Scandic Oceanhamnen -hotellin vieraat nauttivat vihreämmästä vierailusta. Ruoka- ja juomamenut sekä sisustus on toteutettu ympäristöystävällisillä ratkaisuilla.
Helsingborgissa merenrannalla hotellin vieraat voivat nauttia upeista näkymistä Öresundiin.

Scandic Oceanhamnen -hotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi ihastelemaan upeaa 360 asteen panoraamanäkymää Juutinraumaan – ja oleskelemaan tiloissa, joissa vastuullisuus on asetettu etusijalle.

Helsingborgin entinen teollisuussatama on muutettu elinvoimaiseksi asuin-, toimisto- ja matkailukeskukseksi, jonka painopisteenä on vastuullisuus. Ilmastotietoisen Oceanhamnen-alueen satamalaiturin päässä sijaitsee samanniminen Scandic. Meren äärellä sijaitsevassa hotellissa on tehty ympäristöystävällisiä valintoja aina luomuruoka- ja -juomavalikoimasta kiinteistön rakentamiseen ja sisustukseen. 

– Kauniiden tilojen ja vastuullisten ratkaisujen yhdistelmä luo miellyttävän kokemuksen sekä vieraille että meille hotellissa työskenteleville. Jokainen huone, tila ja avoin alue on suunniteltu planeetan resurssit huomioon ottaen. Olemme noudattaneet korkeita vastuullisuutta koskevia vaatimuksia hotellin kaikissa osissa, erityisesti sisätiloissa, ja olemme saavuttaneet ne tiiviissä yhteistyössä arkkitehtitoimisto Koncept TM:n ja Input interiorin kanssa, sanoo hotellin johtaja Thomas Hansen. 

Suunnittelun kattavana teemana ovat kierrätysmateriaalit ja sisustuksen yksityiskohdat. Hotellin vieraat voivat istua lasilevyistä valmistettujen pöytien ääressä, istua sahausjätteistä valmistetuilla tuoleilla ja kävellä kalaverkoista valmistetuilla matoilla. 

– Scandic käyttää sisustuksissaan paljon kierrätettyjä tuotteita, ja Oceanhamnen-hotellissa ympäristötyö on viety aivan uudelle tasolle. Meille oli tervetullut haaste toimittaa hotellin eri osiin kalusteita, jotka toisaalta ylläpitävät ympäristönäkökulmasta korkeaa tasoa ja samalla sopivat Scandicin profiiliin, sanoo Input interiorin projektipäällikkö Mats Genym. 

– Vieraat ovat aina keskiössä, ja sisustus on tärkeä osa parhaan mahdollisen elämyksen luomisessa. Sisustus on erittäin hienosti onnistunut, Thomas Hansen jatkaa. 

Kohtaamispaikka kaikille

Mantereen läheisyys houkuttelee niin liikematkustajia kuin yksityishenkilöitäkin, ja kaupungin korkein kattoterassi tarjoaa puitteet niin yritystilaisuuksia kuin kaupunkilaisten seurusteluakin varten. 

– Meillä on ollut etuoikeus saada työskennellä aulan, ravintolan, toimistojen, rentoutumisalueen – ja ennen kaikkea kattoterassin sisustuksen parissa. Siellä sijaitsee ulkoterassi ja Studio Ocean – lasiseinäinen kokoustila – josta avautuu näköala Tanskan salmelle. Terassi ei houkuttele ainoastaan hotellissa yöpyviä vieraita, vaan myös kaupunkilaiset tapaavat täällä toisiaan kokeakseen upean näkymän rennossa ympäristössä. Se on kohtaamispaikka kaikille, Mats Genym toteaa lopuksi. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen