Työntekijät ja ura

Oletko kiinnostunut urasta Pohjoismaiden johtavassa itsenäisessä sisustusalan yrityksessä? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lue, mitä työntekijämme ovat mieltä työskentelystä Input interior -yrityksessä.

Työura Input interiorissa

Tuhannet vuosittaiset asiakasprojektit ovat tuoneet meille ainutlaatuista asiantuntemusta ja kokemusta, jonka haluamme jakaa uusien kollegoiden kanssa. Meillä voit työskennellä mm. myynnin, asennuksen, talouden, markkinoinnin, liiketoiminnan kehittämisen ja tietotekniikan parissa.

Input interior toimii 41 paikkakunnalla Pohjoismaissa ja etsii jatkuvasti uusia työntekijöitä, jotka haluavat liittyä mukaan matkallemme. Tällä hetkellä palveluksessamme työskentelee 650 erilaisista taustoista tulevaa työntekijää tarjoten monipuolista kokemusta, asiantuntemusta ja osaamista. Yhdessä voimme kehittyä ja menestyä.

Kehitä itseäsi Input Academyssa

Jatkuvasti muuttuva ala asettaa suuria vaatimuksia heille, jotka haluavat olla eturintamassa ja johtaa kehitystä. Vanhat totuudet on kyseenalaistettava ja uusia polkuja luotava. Sisäinen koulutusohjelmamme, Input Academy, on suunniteltu antamaan jokaiselle työntekijälle tilaisuus edetä ja tutustua liiketoimintaamme liittyvien alojen uusimpiin kehityssuuntiin.

Input Academy tarjoaa kymmeniä kursseja esimerkiksi teemoista väri- ja materiaalioppi, ergonomia, designhistoria, ympäristö, sosiaalinen ja taloudellinen vastuu sekä projektinhallinta ja retoriikka.

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti sitoutuneita, motivoituneita ja kunnianhimoisia työntekijöitä.

Oletko kiinnostunut Input interiorista?

Input interiorin palveluksessa voit olla varma, että jokainen päivä on erilainen riippumatta siitä, työskenteletkö myynnissä, asentajana vai tukitiimissämme. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme vakaan perustan kehittyä, oikeita työkaluja asiantuntemuksen hiomiseen ja optimaaliset olosuhteet parhaisiin saavutuksiin.

Katso mitä Peder, Elina, Emma, Philip ja Jessica ovat mieltä työtehtävistään, mahdollisuuksistaan ja haasteistaan.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen