Toimialat

Tarpeisiin perustuvien ratkaisujen ja suuren valinnanvapauden avulla luomme toimivia ympäristöjä, jotka vaikuttavat ihmisiin joka päivä, koko elämän ajan. Toimimme pääasiassa seuraavilla aloilla.

Toimistot ja elinkeinoelämä

Joustava yhteiskunta ja sen moderni teknologia asettavat työpaikoillemme uusia vaatimuksia. Ergonomia ja toiminnallisuus. Talous, ympäristö ja kestävyys. Muotoilu, muokattavuus ja yksilöllisyys. Jokainen näkökulma on otettava huomioon ja ne vaikuttavat lopputulokseen.

Uusien ideoiden, muotojen ja materiaalien ansiosta meillä on mahdollisuus luoda toimitiloja, jotka tarjoavat sopivat puitteet ja edistävät flow-tilan saavuttamista, kannustavat innovaatioihin ja lisäävät tuottavuutta. Ergonomisia työtuoleja. Pöytiä, jotka täydentävät modernia teknologiaa. Työrauhaa ja joustavuutta lisääviä sermejä ja tiloja, jotka kutsuvat keskusteluihin, kokemusten vaihtamiseen ja aivoriihin.

Oletko kiinnostunut tarpeisiin mukautetuista työtiloista?

Tutustu kolmeen tarvelähtöiseen sisustukseen: katso miten asianajotoimisto Morris Law löysi toimivan toimistoratkaisun, houkuttelevan vastaanoton ja avoimen työympäristön tai miten SEB edisti flow-tilan saavuttamista yhdessä Ruotsin suurimmista työpaikoista.

Hotellit ja ravintolat

Hotelleissa ja ravintoloissa sisätilojen viihtyvyys on ratkaiseva tekijä. He luottavat hyvään maineeseensa. Odotuksiin. Ja muistoihin. Avainasemassa on usein ainutlaatuisten elämysten tarjoaminen, ja juuri tässä meidän osaamisemme astuu kuvaan mukaan. Ja juuri siksi muotoilu on usein yksi tärkeimmistä kilpailuvalteista.

Me tarkastelemme räätälöityjä ratkaisuja asiakaslähtöisenä standardina, ja vuosien saatossa olemme saaneet runsaasti kokemusta hotellien, ravintoloiden ja kokoustilojen sisustamisesta.

Haluatko nähdä itse?

Lue lisää gastrohotellista PM & Vänner, tutustu Haymarketin ilmettä piristäviin sisustusratkaisuihin tai katso kuinka Zander K on tuonut norjalaisen luonnon hotellin aulatiloihin.

Koulut ja oppilaitokset

Entistä kilpailukykyisemmässä maailmassa kyky houkutella opiskelijoita ja opettajia on entistä tärkeämpää ja joustavien ratkaisujen tarve kasvaa. Näiden vaatimusten täyttäminen edellyttää sekä tilaa, oivalluksia että kestävää, kokonaisvaltaista ajattelua.

Tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien ja koulun henkilökunnan kanssa Input interior pystyy tunnistamaan todelliset tarpeet. Tämä edellyttää usein joustavien ratkaisujen luomista ja synergiavaikutusten hyödyntämistä. Toimivat ratkaisut edistävät luovaa ajattelua ja itsenäistä työskentelyä.

Lue lisää sisustusprojektista tarpeiden, haasteiden, ratkaisujen ja vaihtoehtojen kautta päätökseen.

Kiinnostaako sinua koulujen tulevaisuus?

Lue lisää siitä, kuinka Runnerydskolanista syntyi tulevaisuuden oppimisympäristö tai kuinka Landamäreskolanin ja Fridaskolanin konseptit tukevat oppilaiden näkyvyyttä ja turvallisten ympäristöjen luomista.

Terveydenhuoltoala

Sairaaloissa ja hoitolaitoksissa sisustuksella on monella tapaa merkittävä rooli. Se on elintärkeää hoitotyön sujuvuuden varmistamiseksi sekä turvallisen ja omaisia rauhoittavan tunnelman luomiseksi. Siksi on erityisen tärkeää tarkastella, miten sisustus vaikuttaa ihmisiin: päätöksiimme, ajatuksiimme ja tunteisiimme, mutta myös päivittäisiin toimintoihimme.

Input interiorilla on pitkä kokemus ja laaja asiantuntemus terveydenhuoltoalan ympäristöistä. Tarjoamme houkuttelevia sisustusratkaisuja, jotka täyttävät lisäksi kaikki toimivuutta, käytettävyyttä, kestävyyttä, ergonomiaa ja taloutta koskevat vaatimukset. Lue lisää.

Oletko kiinnostunut hyvinvointia edistävästä sisustuksesta?

Lue lisää Trädgårdarna-palvelutalosta ja -kodista, jonka suunnittelussa on hyödynnetty ympäristöpsykologiaa ja tutkimuksia, jotka koskevat viherympäristön hyvinvointivaikutuksia. Tai katso, kuinka Helsingborgin Sairaalan silmävastaanotto asettaa potilaan tarpeet etusijalle.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen