Kolme tapaa sisustaa tarpeiden pohjalta

Trendit tulevat ja menevät. Hyvät ratkaisut kestävät. Trendien mukaan sisustaminen kestää harvoin aikaa. Tee sen sijaan päätökset yrityksesi erityistarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Tuloksena on sisustus, joka tukee päivittäistä toimintaa ja tarjoaa alustan tavoitteiden saavuttamiseksi. Rahojen tuhlaamisen ja turhautumisen sijaan.

Tarpeiden pohjalta sisustaminen on fiksua sisustamista. Organisaation kokoon mukautuvilla tiloilla, työskentelytapoja tukevilla huonekaluilla ja tuotemerkkiä selkeyttävillä sisustusratkaisuilla on mahdollista vähentää kustannuksia ja parantaa työntekijöiden tuottavuutta. Vähentää poissaoloja ja lisätä viihtyisyyttä. Täytyy vain tietää oikeat keinot. Nyt tarkastelemme yksityiskohtaisemmin sitä, miltä työpaikan toimitilat voisivat näyttää liiketoiminnan optimoimiseksi.

Olemme jakaneet työpaikan tilat kolmeen osaan:

Perinteinen työskentelyalue, kuten työpöytä, toimistotuolit ja säilytys.
Epäviralliset kohtaamispaikat, kuten käytävät, avoimet alueet, tulostusasemat ja oleskelutilat.
Viralliset kokousalueet, kuten kokoushuoneet, ryhmätilat ja kahvihuoneet.

 

Perinteiset solutoimistot

Klassinen pohjaratkaisu, jossa jokaisella työntekijällä on oma työpiste. Pinta-alasta eniten tilaa vievät erilliset ja jaetut toimistotilat, joissa on omat työpisteet. Runsaasti mahdollisuuksia häiritsemättömään, yksityiseen työskentelyyn ja yksilöllisesti mukautettaville työpisteille. Yleensä runsaasti tilaa henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen. Älykkäästi suunnitellut, perinteiset toimistotilat voivat olla dynaamisia ja viihtyisiä lattiasta kattoon ulottuvine ikkunoineen ja avoimine ovineen. Epävirallisia kohtaamispaikkoja on rajoitetusti, mikä vähentää spontaania vuorovaikutusta käytävillä ja avoimilla alueilla. Viralliset tapaamiset järjestetään kahvitiloissa, ryhmähuoneissa ja kokoustiloissa.

Kontor och näringsliv Traditionellt cellkontor

 

Avotoimisto

Avoimessa toimistoympäristössä yksittäisillä työpisteillä on keskeinen asema, mutta pohjaratkaisu luo mahdollisuuksia suurempaan liikkuvuuteen ja työntekijöiden väliseen vuorovaikutukseen. Työpisteet ovat sijoitettu lähelle toisiaan, jolloin väliseinät ja äänenvaimennuslevyt ovat ratkaisevan tärkeitä stimuloivan, mutta rauhallisen työympäristön luomiseksi. Seinien vähyys ja avoimet alueet tarjoavat mahdollisuuden lisätä liikettä työpaikoilla ja kannustaa spontaaneihin tapaamisiin – työpisteillä tai avoimilla alueilla. Avotoimisto lisää työntekijöiden välistä kommunikaatiota, mutta oma työpiste tarjoaa samalla turvallisuuden tunnetta.

Kontor och näringsliv Öppet kontorslandskap

 

Monitilatoimisto

Monitilatoimistossa nykyiset työtehtävät määrittävät sen, missä, miten ja kenen kanssa työskentelet. Työntekijöillä voi olla oma työpiste perinteistä kirjoituspöytätyöskentelyä varten, mutta se on usein kooltaan huomattavasti pienempi. Omat työpisteet voidaan myös poistaa kokonaan, ja työntekijät valitsevat työpisteensä vapaasti päiväksi, tunniksi tai projektin mukaan. Epävirallisille ja virallisille kokouksille tarkoitetut alueet kattavat vähintään 50 % tiloista. Tämä luo mahdollisuuksia joustavuuteen ja luonnolliseen vuorovaikutukseen työntekijöiden välillä. Useampia työntekijöitä voidaan sijoittaa pienemmälle alueelle ja uudelleenorganisointi on yksinkertaisempaa.

Kontor och näringsliv Aktivitetsbaserat

 

Tarvitsetko apua?

Oletko epävarma, millainen työtila sopii teille? Ota yhteyttä saadaksesi apua ja neuvoa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen