Minne Champagne & Wine

Minne Champagne & Wine tarjoaa arkisin kahvilapalveluita aamuvirkuille sekä ainutlaatuisen viini- ja sampanjabaarielämyksen ilta-aikaan. Minnen sisustus on luotu asiakkaan toiveen pohjalta luoda valoisa ja raikas ympäristö, joka kunnioittaa rakennuksen historiaa ja hienovaraisesti johdattelee vieraita Savoy-teatterin tunnelmiin.

Helsingin Esplanadin alue on kaunis kaupunginosa, joka rakennettiin suurelta osin 1800-luvun alussa. Minne Champagne & Wine on avannut ovensa Eteläesplanadilla 1930-luvun historiallisessa Ahlströmin kiinteistössä.

– Suunnittelun lähtökohtana oli luoda aamupäivisin valoisa ja kutsuva kahvilamiljöö, joka muuntautuu iltaa kohden tunnelmalliseksi viini- ja samppanjabaariksi. Tilan valaistukseen on kiinnitetty erityistä huomioita ja siihen on panostettu oikean tunnelman luomiseksi, kertoo sisustusarkkitehti Jasmine Kanerva Shaw Interiorsilta.

 

 

Input interior toimi projektissa osatoimittajana ja avusti konseptin mukaisten tuotteiden valinnassa ja hankinnassa Ahlströmin kiinteistön historiaa ja funktionalismin yksinkertaisia linjoja mukaillen.

– Tilan materiaali- ja kalustevalinnat on tehty laatuun panostaen, jotta ne tulevat kestämään aikaa ja ohimeneviä trendejä. Minnen kalusteet ovat pitkälti kotimaista tuotantoa ja osa on tehty mittatilaustyönä tätä tilaa varten, jatkaa Jasmine Kanerva.

 

 

Ensiluokkaiset laadukkaat ja aikaa kestävät tuotteet ovat valittu projektiin kestävän kehityksen arvojen mukaisesti, mikä peilaa vahvasti myös Input interiorin omaa liiketoimintaa.

– Oli mahtavaa olla mukana tässä ainutlaatuisessa projektissa, jossa tuotevalinnat pohjautuvat vastuullisiin valintoihin, mikä tekee näyttävästä lopputuloksesta entistä upeamman, sanoo Account Manager Ville Juntunen Input interiorilta Turusta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen