Kolme uutta puitesopimusta Suomessa

Korkeat vaatimukset toiminnallisuuden ja vastuullisuuden osalta korostuvat Helsingin ja Espoon toimistokalustehankintojen ja Tampereen koulukalustehankintojen puitesopimuksissa. Input interior on yksi toimittajista, joka täytti puitesopimusten haasteelliset vaatimukset. Sopimusten arvioitu yhteisarvo on 52 miljoonaa euroa. 

Kevään aikana on solmittu useita kalustehankintoja koskevia puitesopimuksia kaupungeissa, joissa on Input interiorin toimipiste. Input interior on Pohjoismaiden johtava itsenäinen sisustuskonserni, jonka mittavalla ja ammattitaitoisella henkilöstöllä on pitkä kokemus julkisten tilojen hankintasopimuksista. Input interior on allekirjoittanut sopimuksen kolmen mittavan puitesopimuksen osalta tuleville vuosille.

– Olemme erittäin kiitollisia saamastamme luottamuksesta toimittaa toimistokalusteita Helsingin ja Espoon kaupungeille sekä koulukalusteita Tampereen kaupungille. Päätös on tunnustus meille myös yrityksenä, joka kykenee vastaamaan korkeisiin vaatimuksiin houkuttelevalla tarjouksella, sanoo Site Manager Tapio Heikkilä Input interiorilta.

Toimisto- ja koulukalusteiden sopimuksissa kaikki tarjotut tuotteet tulee olla testattu ja hyväksytty EU-standardien mukaan vastuullisuuden, terveyden ja turvallisuuden osalta. Täyttääkseen viranomaisten laajat vaatimukset, Input interiorin pääkonttori ja paikalliset toimistot ovat työskennelleet tiiviisti ja ansiokkaasti yhdessä.

– Olemme mukana näissä puitesopimuksissa ensimmäistä kertaa ja päätös on tunnustus meille ansiokkaasta työstä ja laajasti asiakaskohtaisesti mukautetusta tarjouksesta. Olemme myös erittäin tyytyväisiä puitesopimuksen korkeista vastuullisuusvaatimuksista julkisen sektorin kalustehankinnoissa. Pyrimme Input interiorilla aina tekemään pitkäkestoisia hankintoja, jatkaa Tapio Heikkilä.

Input interior on itsenäinen toimittaja, jolla ei ole omaa tuotantoa, mikä takaa meille mahdollisuuden tarjota markkinoiden laajimman malliston kalusteita ja sisustustuotteita. Isojen kuntien ja kaupunkien puitesopimusten piirissä on paljon paikallisia organisaatioita ja niiden erilaisia tilanteita ja tarpeita. Laaja valinnan mahdollisuus on arvokas tällaisissa tilanteissa.

– Kolme laajaa puitesopimusta, kolmessa eri kaupungissa ja kahdella liiketoiminta-alalla heijastavat vakaata asemaamme Suomen markkinalla. Puitesopimukset sisältävät paljon erilaisia ehtoja ja maantieteellinen sijoittumisemme eri puolilla maata sekä itsenäinen laaja mallistomme tekevät meistä luotettavan kumppanin julkiselle sektorille Suomessa, päättää Tapio Heikkilä.

• “Tampere – koulukalusteet” (Tuomi Logistiikka Oy) -puitesopimuksen arvioitu kokonaisarvo on 4 miljoonaa euroa jaettuna kuuden toimittajan kesken aikajaksolle 2.5.2022-1.5.2024. Sopimus sisältää option kahdelle lisävuodelle.
• “Espoo – kalusteet” -puitesopimusten arvioitu kokonaisarvo on 29,5 miljoonaa euroa, joista toimistokalusteiden osa-alueen arvo on 13 miljoonaa euroa jaettuna viiden toimittajan kesken. Sopimus astuu voimaan 24.5.2022 ja sen kesto on neljä vuotta.
• “Helsinki – toimistokalusteet” -puitesopimuksen arvioitu kokonaisarvo on 18,5 miljoonaa euroa jaettuna kymmenen toimittajan kesken. Sopimus on astunut voimaan 24.8.2021 ja se on voimassa kolme vuotta. Sopimus sisältää yhden optiovuoden.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen