E.ON ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisut

Kun yksi euroopan suurimmista energiakonserneista muutti uuteen pohjoismaiseen pääkonttoriinsa, kaikissa sisustusratkaisuissa otettiin huomioon vastuullisuus. Innovatiivisten palveluiden ja luovan kierrätyksen ansiosta toimistoprojektista tuli uniikki laatuaan. – Olen täysin vakuuttunut siitä, että juuri tällaisilla ratkaisuilla voidaan inspiroida muita, sanoo E.ON:n vastuullisuuspäällikkö Carina Tollmar.

– Vastuullisuus on yksi strategiamme tärkeimmistä tekijöistä, joten sen tulee näkyä kaikessa toiminnassamme. Luonnollisesti myös toimistossamme ja työympäristössämme. Uuteen toimistoon muuttaessamme vastuullisuudesta tulikin luonnollinen osa uutta rakennusta, Carina Tollmar sanoo.

Arkkitehtitoimisto Tengbom on vastannut sisustussuunnittelusta, ja Input interior on toiminut kokonaisratkaisujen toimittajana. Projektin yhteistyökumppanina Input interior ei ole ainoastaan opastanut tuotteiden valinnassa, vaan tehnyt paljon työtä hallitakseen olemassa olevia kalusteita parhaalla mahdollisella tavalla.

– Uteliaisuuden, innovaatioiden ja yhteistyön avulla olemme projektiryhmän sisällä kannustaneet toisiamme löytämään uusia vastuullisia ratkaisuja. Jokainen tekemämme valinta on tehty ympäristösäästöjä silmällä pitäen, mikä on 1 500 työntekijän toimistossa täysin ainutlaatuinen ratkaisu, sanoo Erik Lundqvist, Head of Project Sales & Business Development.

Sen sijaan, että toimisto olisi kalustettu uusilla tuotteilla, suuri osa kalusteista on kierrätettyjä ja kunnostettuja. Input interiorin osaamisen ja laajan palveluvalikoiman avulla toteutettiin alun perin saavuttamattomilta tuntuneita ideoita.

Tutustu uuteen toimistoon ja kuuntele E.ON:n vastuullisuusjohtajan, sisustusarkkitehdin, sisustussuunnittelun projektipäällikön ja ympäristökonsultin ajatuksia hankkeen perustana olleista kiertotalouden ratkaisuista.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen