Input interior allekirjoittaa uuden sopimuksen Tanskassa

Input interior on allekirjoittanut sopimuksen Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) -hankintayksikön kanssa. Sopimus koostuu kalusteista ja sisustustuotteista julkiselle sektorille ja sen arvo on vuosittain noin 367 miljoonaa tanskan kruunua.

Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) perustettiin 1994 ja nykyään jo 1000 julkista organisaatiota tekee hankintansa sopimusperusteisesti SKI:n kautta.

SKI 03.13 -sopimuksen neuvotteluissa korostettiin, että toimittajien tarjonnan tulee koostua laajasta valikoimasta korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita.

Input interior on suhteellisen tuore toimija Tanskassa ja on nyt ensimmäistä kertaa mukana SKI-sopimuksessa. Tämä varmistaa uusia mahdollisuuksia Tanskassa yritykselle, joka toimii jo aktiivisesti julkisella sektorilla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

– Input interiorilla on vahva asema julkisella sektorilla muissa Pohjoismaissa ja on mahtavaa, että nyt olemme toiminnassa mukana myös Tanskassa. Sopimus vahvistaa asemaamme Kööpenhaminassa ja Århusissa, sanoo COO Charlotte Jensen Input interiorilta Tanskasta.

SKI 03.13 sopimus sisältää kuusi osa-aluetta, joissa Input interior on mukana neljässä: toimistokalusteet, ruokasalin-, lounge- ja neuvottelutilojen kalusteet, terveydenhuoltoalan kalusteet sekä toisen ja korkea-asteen oppimisympäristöjen kalusteet.

Business Developer Thomas Wiberg Input interiorilta Tanskasta on iloinen voidessaan tarjota uusia mahdollisuuksia julkisen sektorin toimijoille.

– Arkkitehdit ovat jo monen vuoden ajan toivoneet laajempaa brändivalikoimaa julkisiin hankintoihin. Siksi olemme erityisen ylpeitä voidessamme tarjota laadukkaan ja vastuullisen valikoiman tanskalaisia ja muita pohjoismaisia designtuotemerkkejä 03.13 sopimuksessa, sanoo Thomas Wiberg.

Sopimus astuu voimaan 17. kesäkuuta ja on voimassa kesäkuuhun 2028 asti.

SKI 03.13 sopimuskauden kokonaisarvo on noin 1,4 miljardia tanskan kruunua.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen