Tallink Siljan uudet tilat tukevat hyvin hybridityötä

Tallink Siljan uudet toimitilat sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa. Suunnittelutoimisto Workspacen johdolla ja useiden työpajojen ympärillä hiottiin aikaa kestävä työympäristökonsepti, joka pohjautuu uuden pääkonttorin toiminnallisuustavoitteisiin ja yrityksen arvoihin. Input interior vastasi pääosin kalusteiden ja sisustustuotteiden toimituksista ja asennuksista.

Tilaprojektin johtotähdiksi nostettiin seuraavat näkökulmat: elämyksellisyys, yhteisön voima, meri, historian havina ja vastuullisuus.

– Miltä tuntuu kulkea sykkivän promenaden läpi, käydä ostoksilla laatuliikkeissä, dinnerillä valmiiksi katetussa pöydässä rakkaiden ystävien seurassa? Entäpä bileseuran parhaat naurut, jotka raikuvat pitkin käytäviä? Tai usvaisen saariston rauha – miltä se tuntuu, tuoksuu ja näyttää? Näiden teemojen ympärille rakensimme Tallink Siljan uudet toimitilat Ruoholahden Itämerenkadulle, kertoo sisustussuunnittelija Nunnu Kotilainen Workspacelta.

Astuessasi sisään Tallink Siljan uusiin toimitiloihin, astut kirjaimellisesti promenaden sykkeeseen. Muuntojoustava sekä molempiin suuntiin avautuva vuorovaikutukseen keskitetty tila toivottaa sekä henkilökunnan että asiakkaat tervetulleiksi. Siniset värit peilaavat Itämerta ja vetäytymissopukat ovat saaneet muotokielensä venevajoista. Majakkabaari tuo kohtaamistiloihin rentoa risteilytunnelmaa.

 

 

 

Promenadelta haarautuu neljä itsenäiseen työskentelyyn ja keskittymistä vaativaan työhön suunniteltua aluetta. Meri, saaristo ja kohdekaupunkien satamat tuovat alueille rauhan ja harmonian. Näiden saaristoalueiden värivalinnat ovat rauhallisemmat kuin promenadella. Tallink Siljan uuden pääkonttorin meriteemaista sisustusta täydentävät neuvottelutilojen ja koulutustilan lasiseinien merikarttateippaukset.

– Tallink Siljan uudet tilat tukevat hyvin hybridityötä. Avoimet, muuntojoustavat tilat mahdollistavat moninaisen vuorovaikutuksen ja yhteistyön, sanoo projektipäällikkö Riikka-Maria Slotte Input interiorilta Helsingistä.

 

 

Kaikki uudet tilat tukevat Tallink Siljan yhteisöllistä kulttuuria ja yritykselle tärkeä arvo vastuullisuus on huomioitu kokonaisvaltaisesti muuntojoustavassa, aikaa kestävässä ja laadukkaassa tilaratkaisussa pintamateriaaleineen.

– Yhteisöllinen ilmapiiri peilaa yrityksen hyvää ilmapiiriä ja uusi sisustus toimii myös rekrytointivalttina, päättää projektipäällikkö Riikka-Maria Slotte.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen