Tutustu Input Pop-upiin

Tervetuloa Input Pop-upiin. Konsepti, jossa inspiraatio, sisustus ja alojen väliset tapaamiset ovat keskiössä – paikasta tai kaupungista riippumatta.

Fokuksena on suunnittelu ja sisustus, mutta puitteet ovat vähintään yhtä tärkeät. Inspiroiva, kokonaiselämystä lisäävä paikka yhdistettynä hyvään ruokaan ja rentoon ilmapiiriin, joka kutsuu luoviin tapaamisiin ja hyvään tunnelmaan. Input Pop-up toivottaa tervetulleeksi kutsutut alan ammattilaiset tutustumaan vuoden trendeihin ja vastuullisiin ratkaisuihin, jotka esitellään huolellisesti valikoituna tuotemerkkien valikoimana. Täällä kohtaavat yksityisen ja julkisen sektorin sisustusarkkitehdit ja ostajat, jotka voivat haastaa itsensä uusilla ajatuksilla ja näkökulmilla.

– Kokonaiselämys merkitsee sitä, että kaikki yksityiskohdat tapahtumapaikasta ruokaan ja valittuihin näytteilleasettajiin toimivat yhdessä. Olemme käyttäneet tähän paljon aikaa ja vaivaa, sanoo Input interiorin markkinointikoordinaattori Johan Olsson, joka on yksi Input Pop-upin projektipäälliköistä.

 

 

Input Pop-up on syntynyt halusta tarjota asiakkaille ja yhteistyökumppaneille jotain erilaista. Kokemuksen, joka muodostaa innovatiivisen ja jännittävän kokonaisuuden. Jossa raja messun ja happeningin välillä on hämärtynyt.

– Messut ovat aina inspiraation lähde. Mutta nykyään, kun inspiraatio on vain puhelimen selauksen päässä, on mielestämme tärkeää tarjota jotain enemmän. Hyvin sommiteltuja vaikutteita kaikille aisteille ja eri toimialojen tapaamisia ihmisten kanssa, jotka voivat vaikuttaa ja antaa opastusta sekä projekteihin että hankintoihin vuoden aikana, Johan Olsson sanoo.

 

 

Kuten nimestä voi päätellä, Input Pop-up voi ilmestyä Pohjoismaissa eri kaupunkeihin ja paikkoihin, joissa Input interiorilla on toimintaa. Seuraava tilaisuus on kauan odotettu paluu Malmön Slagthusetiin 9. maaliskuuta. Tervetuloa!

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen