Tutustu Input Pop-upiin

Tervetuloa Input Pop-up -tapahtumaan. Konseptiin, jossa inspiraatio, sisustus ja alojen väliset kohtaamiset ovat keskiössä – paikasta tai kaupungista riippumatta.

Tapahtuman keskipisteenä ovat muotoilu ja sisustus, mutta puitteet ovat vähintään yhtä tärkeät. Inspiroiva, kokonaiselämystä korostava paikka yhdistettynä hyvään ruokaan ja rentoon ilmapiiriin, joka kutsuu luoviin ja positiivisiin kohtaamisiin. Input Pop-up toivottaa alan ammattilaiset tervetulleeksi tutustumaan vuoden trendeihin sekä kestävän kehityksen mukaisiin ratkaisuihin brändeiltä, jotka ovat huolellisesti valikoitu mukaan konseptiin. Tapahtumassa kohtaavat myös yksityisen ja julkisen sektorin sisustusarkkitehdit, sisustussuunnittelijat ja ostajat, jotka voivat haastaa itsensä uusilla ajatuksilla ja näkökulmilla.

– Kokonaiselämys merkitsee sitä, että kaikki yksityiskohdat tapahtumapaikasta tarjoiluihin ja valittuihin näytteilleasettajiin sulautuvat hyvin yhteen. Olemme satsanneet projektiin paljon aikaa ja resursseja, sanoo Input interiorin markkinointikoordinaattori Johan Olsson, joka on yksi Input Pop-upin projektipäälliköistä.

 

 

Input Pop-up on syntynyt inspiraatiosta tarjota asiakkaille ja yhteistyökumppaneille jotain erilaista. Kokemuksen, joka muodostaa innovatiivisen ja jännittävän kokonaisuuden ja, jossa raja messun ja happeningin välillä on hämärtynyt.

– Messut ovat aina inspiraation lähde. Mutta nykyään, kun inspiraatio on vain puhelimen appien selauksen päässä, on mielestämme tärkeää tarjota jotain enemmän. Hyvin sommiteltuja vaikutteita kaikille aisteille ja tapaamisia eri toimialojen ihmisten kanssa, jotka voivat vaikuttaa ja antaa neuvoja sekä projekteihin että hankintoihin vuoden aikana, päättää Johan Olsson.

 

 

Kuten nimestä voi päätellä, Input Pop-up voi ilmestyä Pohjoismaissa eri kaupunkeihin, joissa Input interiorilla on toimintaa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen