Arctic Bath

Luulajanjokeen ankkuroitu Arctic Bath kylpee vuoden aikana sekä keskiyön auringossa että revontulien loisteessa. Hotellin ympäristössä yhdistyvät terveys- ja luontoelämykset – kestävään konseptiin pakattuna.

Arctic Bath -hotelli Haradsissa Bodenin kunnassa tarjoaa upean luontoelämyksen. Luulajajoen keskellä sijaitsee hotellin päärakennus, joka on saanut inspiraationsa tukinuittoperinteestä. Pyöreässä päärakennuksessa on ravintola ja rentoutumisosasto, jossa on kylpyläosasto ja saunoja. Tilan keskellä sijaitsee kylmäallas, jossa vieraat pääsevät pulahtamaan suoraan Luulajanjokeen.

Hotellin 12 sviittiä ja huonetta on jaettu tasaisesti maalle ja veden päälle. Sekä huoneiden että muiden tilojen sisustus on vuorovaikutuksessa luonnon ja rakennusten materiaalien kanssa.


– Luonto, aidot materiaalivalinnat ja kestävyys muodostavat hotellin sisustuskonseptin perustan, jonka Arctic Bath ja Arctic Trend on toteuttanut yhteistyössä Input interiorin kanssa. Sekä ulkopinnat, lattiat että sisustus koostuvat pääosin puusta. Olemme toimittaneet paljon valkopigmentoidusta tammesta valmistettuja kalusteita, jotka sulautuvat yhteen ja luovat yhtenäisen kokonaisuuden, kertoo Luulajan Input interiorin projektipäällikkö Helena Pohjanen.Projektin värimaailma on rauhallinen ja harmoninen, suurelta osin beigeä ja harmaata. Yksinkertaista ja ajatonta. Vakaalla pohjalla tehostevärit, kuten vihreä, roosa, sininen ja ruosteisen oranssin poltetut sävyt pääsevät hienosti esiin.

– Aikaa kestävä sisustus syntyy panostamalla paikkaan ja ympäristöön sopiviin väreihin trendien sijaan. Tehostevärisiä yksityiskohtia voidaan uudistaa perustan säilyessä ennallaan, Helena Pohjanen sanoo ja lisää, että projektin sisustuksessa kestävyys on otettu huomioon sekä laadussa että estetiikassa.

– Nykyään monet huonekalut hävitetään kauan ennen niiden laadun heikkenemistä. Kyse on pikemminkin uusista tarpeista tai siitä, että kyllästytään kalusteiden ulkoasuun. Aikaa kestävä sisustus syntyy tekemällä tarkkaan harkittuja, pitkäkestoisia ja tietoisia valintoja.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen