Sisustus yhteen maailman parhaista vierailukohteista

Kristiansandissa 1930-luvulta peräisin oleva viljasiilo on muutettu yhdeksi Pohjois-Euroopan merkittävimmistä taiteen ja kulttuurielämysten kokoontumispaikoista. Input interior on toimittanut sisustuksen projektille, joka on jo nimetty yhdeksi maailman parhaista vierailukohteista.

Kristiansandin kunnassa Odderøyan saarella sijaitseva viljasiilo poistettiin käytöstä vuonna 2008. Kaksi vuotta myöhemmin kunta päätti, että se tulee säilyttää. ”Kunstsilo” projekti sai alkunsa, kun paikallinen yrittäjä Nicolai Tangen lahjoitti taidekokoelmansa kotikaupungilleen vuonna 2015.

Projekti käynnistettiin vuonna 2019 ja nyt, runsaat viisi vuotta myöhemmin, Kunstsilo on avautunut yleisölle.

Espanjalais-norjalainen arkkitehtitoimisto Mestres Wåge Arquitectes on suunnitellut sisustuskonseptin tavoitteenaan säilyttää historiallinen arkkitehtuuri yhdistettynä uusiin elementteihin. Sisäpuolelta on purettu muun muassa 30 siiloa suuren ja näyttävän yhteistilan rakentamiseksi, mikä mahdollistaa suurten konserttien ja muiden kokoontumisten järjestämisen.

 

 

Yksi maailman parhaista vierailukohteista

Kunstsilossa on tilaa yhteensä 3 300 neliömetriä ja se sisältää 25 galleriaa. Input interior on vastannut taidemuseon sisustuksesta, jonka Financial Times on valinnut yhdeksi vuoden 2024 maailman parhaista vierailukohteista.

– Vastuullisiin pohjoismaisiin brändeihin ja laadukkaisiin huonekaluihin on panostettu paljon, ja kaiken kaikkiaan tilasta tuli erittäin hieno, sanoo Sissel Merete Ødegård, Sissel Merete Ødegård, Site Manager Input interiorista Kristiansandista.

 

 

Input interiorin projektipäällikkönä toiminut Elisabeth Haukelidsæter on myös erittäin tyytyväinen tulokseen.

– Sisustusarkkitehdit ovat tehneet todella upeaa työtä ja sisustuskonseptin kaikki yksityiskohdat ovat huolellisesti harkittu. Toimitusajat ja deadlinet ovat olleet tiukat, mutta yhteistyö tuotemerkkien ja muiden yhteistyökumppanien kanssa on sujunut erittäin hyvin ja upea lopputulos puhuu puolestaan, päättää Elisabeth.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen