Ympäristö ja vastuullisuus

Input interiorin ympäristövastuu on luonnollinen osa arkeamme. Pyrimme jatkuvasti tekemään pitkäjänteisesti parhaita valintoja. Yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa teemme jatkuvasti työtä parempien ympäristövalintojen ja kestävän sisustuksen puolesta.

Toimintamme

Asetamme korkeita vaatimuksia sisäiselle liiketoiminnallemme ja pyrimme jatkuvasti tekemään parannuksia. Meillä on mahdollisuus tehdä muutos sekä pienillä että suurilla panostuksilla. Liiketoimintamme merkittävimmät ympäristönäkökohdat ovat energiankulutus, rahti- ja henkilöliikenne sekä jätteet.

Energia

Input interiorin toimistot ja showroomit käyttävät Telge Energin vihreää sähköä. Pyrimme säästämään energiaa mm. sulkemalla varastojen portit välittömästi lastaamisen ja purkamisen jälkeen tai sammuttamalla tietokoneet työpäivän päätyttyä.

Kuljetukset

Pyrimme tehokkaaseen logistiikkaan ja koordinoimme kuljetuksemme. Tavoitteena on optimaalinen rahtikapasiteetin käyttö ja hyvin suunnitellut toimitukset. Kuorma-autoissamme käytetään uusiutuvaa dieseliä, ja työmatkoilla valitsemme aina mahdollisuuksien mukaan julkisen liikenteen tai junan autojen ja lentojen sijasta.

Jätteet

Lajittelemme ja kierrätämme seuraavat materiaalit: aaltopahvi, toimistopaperit ja sanomalehdet, puu, muovi, metalli/romu, lasi, paristot, valonlähteet, elektroniikka ja muut vaaralliset jätteet, musteet ja kompostijäte niissä kunnissa, joissa se on mahdollista.

Digitalisaatio

Input interior pyrkii aktiivisesti lisäämään digitalisaatiota, jonka tavoitteena on käsitellä mahdollisimman monet asiakirjat digitaalisesti. Tämä on johtanut muun muassa lähetysluetteloiden määrän vähenemiseen 50 prosentilla.

ISO-sertifiointi

Me työskentelemme ISO 9001/14001 -laadunhallinta- ja ympäristöjärjestelmien mukaisesti. Tutustu käytännesääntöihimme, ympäristöpolitiikkaamme ja laatupolitiikkaamme.

Meidän vaikutuksemme

Vastuumme ulottuu oman ydintoimintamme ulkopuolelle. Pidämme sitä itsestäänselvyytenä voidaksemme asettaa vaatimuksia, vaikuttaa, tukea ja innostaa yhteistyökumppaneitamme tehdäksemme hyviä, pitkäjänteisiä ja kestäviä valintoja.

Tavarantoimittajat

Asetamme tavarantoimittajillemme vaatimuksia ja vaikutamme tuotantomenetelmien ja materiaalien valintaan. Inspiroimme ja autamme ympäristömerkintöjen eteen tehtävää työtä.

Asiakkaat

Houkuttelevilla tarjouksilla ja tietoa jakamalla innostamme asiakkaitamme tekemään tietoisia ja vastuullisia valintoja. Tuemme ja autamme asiakkaita toteuttamaan ympäristötavoitteensa.

Arkkitehdit, suunnittelijat ja yhteistyökumppanit

Haluamme inspiroida arkkitehtejä, suunnittelijoita ja muita yhteistyökumppaneita luomaan ja suunnittelemaan kestäviä ja korkealaatuisia huonekaluja.

Julkinen keskustelu

Palvelutarjontamme, liiketoimintamme ja viestintämme kautta haluamme luoda tietoisuutta ja vaikuttaa kestäviä huonekaluja ja sisustusratkaisuja koskevaan julkiseen keskusteluun.

Vastuullisuusraportti

Lue vastuullisuusraporttimme toimintavuodelle 2022/2023.

Ota yhteyttä niin kerromme, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan teidän ympäristötavoitteenne

Patrik Clavenstam, Sustainability Manager
+46 (0)31-799 89 13, patrik.clavenstam@inputinterior.se

Greenified

Greenified-konseptin avulla Input interior tarjoaa uudenlaisen tavan ostaa ja tarkastella kestävää julkisten tilojen sisustusta

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen