Tämä on Input interior

Input interior on Pohjoismaiden johtava itsenäinen sisustusalan konserni. Tämä on yhteenveto siitä keitä olemme ja mitä tarjoamme.

Reilu peli

Itsenäisyytemme on vahvuutemme.Toimimme aina asiakkaidemme edellytyksiin ja tarpeisiin perustuen, koska rajoitettu tuotantolaitos ei ohjaa toimintaamme. Meillä ei ole omaa tuotantoa ja voimme opastaa asiakkaita löytämään oikean tuotteen, oikean valmistustavan, oikealta toimittajalta, oikeaan hintaan ja oikealla toimituspäivällä. Markkinoiden laajimman valikoiman ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme toimintatilaa ja valinnanvapautta.

Tutustu tuotemerkkeihimme tai hae kalusteita Input interiorin valikoimasta.

Small, medium vai large?

Parhaat kalusteet ovat sellaisia, jotka mukautuvat kunkin projektin tarpeiden ja ainutlaatuisten edellytysten mukaan. Input interiör ei tarjoa valmiita pakettiratkaisuja. Meiltä tehty tilaus ei ole koskaan liian suuri, pieni tai monimutkainen. Yrityksellämme on Pohjoismaissa yhteensä 41 showroomia, joissa voit katsella, tunnustella, käännellä ja väännellä markkinoiden laajinta sisustusvalikoimaa.

Etsi sinua lähimpänä sijaitseva showroom.

Sisustus lukuina

Sisustusratkaisujen tulee olla toimivia, ergonomisia, kestäviä ja taloudellisesti kannattavia, tukea päivittäistä toimintaa, viehättää silmää ja luoda viihtyisyyttä. Sisustuksella ja sisustuksella on eroa, ja pitkällä aikavälillä tämä ero maksaa aina itsensä takaisin. Me toimitamme huonekaluja ja sisustuspalveluita vuosittain 312 miljoonalla eurolla. Suuret ostovolyymit ilman välikäsiä tarjoavat tehokkaan ja läpinäkyvän liiketoiminnan.

50 000 martindale?

Tuhannet vuosittaiset projektit ovat tuoneet meille ainutlaatuista asiantuntemusta ja kokemusta, jonka haluamme jakaa kanssanne. Yhteensä 650 asiantuntevan työntekijän voimin autamme sinua kaikenlaisissa sisustukseen liittyvissä kysymyksissä. Kulutuskestävyydestä, palontorjunnasta ja testieritelmistä ympäristömerkintöihin, kemikaalien eliminointiin, kestävyyteen ja hoito-ohjeisiin.

Tutustu Input interiorin tarjoamiin palveluihin tai lue lisää toteuttamistamme asiakasprojekteista.

Kierrätettävää vastuullisuutta

Kestävät investoinnit koskevat sekä tätä päivää että tulevaisuutta. Uskomme kestävään tuotantoon, fiksuihin materiaalivalintoihin, pitkäjänteisiin, tietoisiin hankintoihin, kierrätykseen ja vastuulliseen uudistamiseen. Maapallon rajallisten luonnonvarojen hyödyntämisen tulee olla osa kiertokulkua – ei yksisuuntaista matkaa kohti kaatopaikkaa.

Lue lisää ilmastoystävällisestä Greenified -konseptistamme tai tutustu uusimpaan vastuullisuusraporttiimme.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen