Koe uudelleen Input Pop-up!

Malmössä järjestetyt Input Pop-up -messut tuplasivat kävijäennätyksen! Paikan päällä kävi yli 900 vierailijaa aistimassa kuplivaa tunnelmaa ja inspiroitumassa 90 tuotemerkin tarjonnasta.

– On upeaa, että Input Pop-up saavuttaa uusia tasoja ja rikkoo kävijäennätyksiä. Tämäntyyppisten tapahtumien tarjoaminen asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme on mahtavaa. Olemme myös havainneet, että tapahtumia arvostetaan myös niiden järjestämisestä vastaavien työntekijöidemme ja tavarantoimittajiemme keskuudessa, sanoo Input Pop-upin projektipäällikkö Jessica Hammar.

Haluatko kokea tunnelman, tutustua tämän vuoden uutuuksiin ja saada inspiraatiota messuilta? Tutustu kokonaisvaltaiseen raporttiimme.

Tapaa rakennusjätteestä huonekaluja valmistava suunnittelija ja tutustu Poul Kjærholmin ja Børge Mogensenin uudelleen lanseerattuihin klassikoihin. Saat myös kuulla, kuinka voit sisustaa valaistuksen avulla sekä tietoa uusista Input Pop-up -kohteista!

 

 

Inspiroidu ja kuuntele kuinka E.ON ja Input interior säästävät tonneittain jätemateriaalia messujen lähellä sijaitsevassa rakennuksessa. Ota selvää, mitä mieltä messuilla ensimmäistä kertaa vierailevat suomalaiset ovat Input Pop-upista – ja tutustu Muuton uutuuksiin!

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen