Göteborgin Clarion Post
-hotellin uudet huoneet

Clarion Post -hotelli sijaitsee lähes 100 vuotta vanhassa postitalossa Göteborgin keskustassa. Moderni design-hotelli tarjoaa ravintola- ja kylpyläpalveluita sekä Pool Club -kattoterassin mahtavat näkymät satamakanaaliin.

Hotelliin 500 huonetta täydennettiin 40 uudella huoneella, jotka nostettiin kokonaisina huonemoduuleina yli hotellin katon ja sijoitettiin vanhan postirakennuksen sisäpihalle. Huonemoduuleissa oli valmiina myös kylpyhuoneet valmiina vesi- ja sähköasennustöille.

Input interior vastasi projektin kokonaistoimituksesta sisältäen kiintokalusteet ja irtokalusteet sekä asennustyöt.

– Kokonaiset moduulihuoneet tekivät projektista erittäin jännittävän ja olemme ylpeitä valinnastamme Clarion Post -hotellin kokonaistoimittajaksi.  Huoneiden design on erittäin korkeatasoinen kuten koko hotellin, sanoo Input interiorin aluepäällikkö Erik Lundqvist.

Semrén & Månsson vastasi huoneiden sisustussuunnittelusta.

– Huonemoduulien mitat ja huoneiden edellytykset haastoivat meidät löytämään uusia luovia ratkaisuja huoneiden sisustukseen.  Olemme mm. suunnitelleet mukavan istuinryhmän ja pöytäkokonaisuuden, joka mahdollistaa sekä työskentelyn että asiakastapaamisen pienessä tilassa, päättää arkkitehti Sara Ewreskär arkkitehtitoimisto Semrén & Månssonilta.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen