Vastuullinen uudistushanke Ruotsin suurimmassa hotellissa

Ajattomaan muotoiluun ja kestävään kehitykseen panostava Gothia Towers vahvistaa houkuttelevuuttaan Göteborgissa. Projektin suunnittelusta on vastannut arkkitehtitoimisto Wingårdhs, jonka sisustuskonseptin mukaisesti Input interior on toimittanut sisustuksen uudistuksen ensimmäisessä vaiheessa 80 hotellihuoneeseen.

Input interior on ollut mukana yhdessä Wingårdhsin kanssa yhden Euroopan suurimpien hotellien, Gothia Towersia uudistushankkeessa. Gothia Towersin kokonaisvaltaisen peruskorjauksen ensimmäisessä vaiheessa on uusittu 80 hotellihuonetta keskustornin kerroksissa 12–15.

Vastaava sisustusarkkitehti David Regestam Windgårdilta on kehittänyt hotellin huoneiden sisustuskonseptin, jonka mukaisesti Input interior on vastannut kalusteiden hankinnasta, toimituksesta ja asennuksesta huoneisiin, jotka uudistuksen jälkeen ovat päivitetty uuteen ”Premium” huoneluokkaan.

 


 

Projektissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin ja älykkäät sekä tietoiset valinnat peilaavat sisustusta. Kalusteiden ja huonekalujen tulee kestää aikaa ja jos jokin hajoaa, kunnostuksen ja entisöinnin on oltava helppoa. Jokaisessa huoneessa näkymää kehystää pitkä sohva, jonka alla on laukkujen säilytyspaikka tilojen kulumisen vähentämiseksi. Huoneisiin on suunniteltu yksilöllinen säilytysratkaisu, josta löytyy helposti hyödynnettävä minibaari ja liikematkailijoille suunniteltu työtila.

– Gothia Towers on vakaa toimija hotellimarkkinalla ja se uskaltaa olla mitä on: turvallinen, luotettava ja vankka. Uudet huoneet ovat jatkoa tälle ja huokuvat luottamusta ja rentoa eleganssia. Luonnolliset materiaalivalinnat ja laadukkaat huonekalut kestävät aikaa, mikä on vastuullisuutta parhaimmillaan, sanoo David Regestam Wingårdhsilta.

 

 

“Jännittävä projekti”

Linda Jorfors on toiminut Input interiorin osalta projektipäällikkönä uudistushankkeessa.

– Projekti on ollut intensiivinen ja jännittävä. Vaatimukset ovat asetettu korkealle – sekä aikataulun että laadun suhteen, ja olemme yhdessä onnistuneet saavuttamaan erittäin hyvän tuloksen, Linda Jorfors sanoo.

Gothia Towersin ja Wingårdhsin yhteistyö Input interiorin kanssa jatkuu ja suunnitelmat hotellin aulan uudistamisen osalta ovat jo käynnissä. Hotellissa tullaan lanseeraamaan uusia ravintolakonsepteja sekä uusimaan myös useita erilaisia loungetiloja.

– On ollut erittäin jännittävä olla mukana tässä uudistusprojektissa ja tuntuu erityisen inspiroivalta, että yhteistyömme Gothia Towersin ja Wingårdhsin kanssa luo uusia kokemuksia kaikille Ruotsin suurimmassa hotellissa vieraileville, Linda Jorfors päättää.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen