Tietoiset valinnat

Tiedämme, että kalusteiden laadussa on eroja. Vastuullinen valinta erottautuu lineaarisesta talousmallista, jossa ostetaan tuotteita, käytetään niitä ja lopuksi heitetään ne pois. Siksi haluamme inspiroida pitkäkestoisiin ja tietoisiin valintoihin sisustusinvestoinneissa, mikä puoltaa niiden hankintapäätöstä nyt ja tulevaisuudessa. Mikä on hyvä valinta ja miten ohjaamme teidät sinne? Lue lisää kolmesta tavasta sisustaa vastuullisesti.

Tee tarkka analyysi

Input interior avustaa teitä mielellään muutostarpeissa. Teemme tarkan analyysin, joka perustuu toimintaanne ja sen vaatimuksiin voidaksemme saada käsityksen teille sopivasta parhaasta ja pitkäkestoisesta ratkaisusta. Kuinka monta käyttäjää sisustuksella on? Tarvitseeko jokainen oman työpisteen? Kuinka tulette työskentelemään viiden vuoden kuluttua? Lisäksi selvitämme esimerkiksi työtapoja, tiloja ja tulevaisuuden tarpeita.

Laadukkaat tuotteet kestävät aikaa

Laadusta tinkiminen ja kertakäyttökulttuuri voivat tulla kalliiksi. Input interior tarjoaa alan johtavien valmistajen tuotteita, jotka vastaavat julkisen tilojen korkeisiin vaatimuksiin. Valitse tuotteita, joita on helppo uudistaa ja entisöidä. Tällöin tuotteen osia, jotka altistuvat kovalle kulutukselle voidaan vaihtaa ja materiaali voidaan luonnollisesti kierrätykseen.

Panosta estetiikkaan ja ajattomuuteen

Trendit tulevat ja menevät. Suosittelemme panostamaan sisustukseen, joka heijastaa tuotemerkkiä ja toimintaa sen sijaan, että tuijottaisit sokeasti vain sitä, mikä on trendikästä nykyhetkessä. Sijoita ajattomiin tuotteisiin, jotka palvelevat pitkään. Ja valitse kestäviä materiaaleja, jotka paranevat ajan myötä. Luonnonmateriaalit kuten puu, kiv ja nahka ovat pitkäikäisiä ja arvokkaasti ikääntyviä.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen