Turvallinen työpaikka

Tämä opas antaa käteviä vinkkejä siihen, kuinka hygieniaa parantamalla sekä turvaetäisyyksiä noudattamalla ja sermejä käyttämällä voidaan lisätä työympäristön turvallisuutta ja ehkäistä Covid-19 -tartuntojen leviämistä.

Viime kuukaudet ovat vaikuttaneet meihin jokai seen. Covid-19 on ensimmäinen ja pahin inhimillinen tragedia, joka on aiheuttanut taloudellisen kriisin. Tilanne on vaikuttanut meidän kaikkien arkisiin ja itsestään selvinä pitämiimme asioihin, kun tapaamisia ja liikkumista on rajoitettu.

Monien kohdalla viranomaisten antamat sosiaalista etäisyyttä koskevat ohjeet ovat johtaneet etätyön lisääntymiseen. Osa on työskennellyt uusien olosuhteiden ja ohjeiden mukaisesti työpaikoillaan.

Olipa yrityksenne jo palannut takaisin työpaikalle tai suunnittelee paluuta normaaliin, on tärkeää tuntea sekä fyysistä että henkistä turvallisuutta uuden normaalin mukaisessa arjessa. Sen vuoksi Input interior haluaa tarjota vinkkejä siihen, kuinka yksinkertaisilla tavoilla voitte luoda työpaikasta turvallisen ympäristön.

Etätyö – turvallinen työpaikka ja koti

Kriisin ensimmäisten kuukausien aikana monet työskentelivät kotoa käsin. Osa kokoaikaisesti, osa tiettyinä päivinä. Etätyön lisääntymisen ansiosta viruksen leviäminen on vähentynyt. Sekä kotona työs kentelevien, että työpaikalla työskentelyään jatkanei den joukossa. Kukaan ei tiedä varmasti, kuinka pitkään virus tulee vaikuttamaan yhteiskunnan toimintaan – ehkä teidän työpaikkanne voi järjestää etätyömahdollisuuden jatkossakin?

Pitkään kotona työskentelevien on tärkeää saada arki rullaamaan. Työnantajalla on ensisijaisesti vastuu työntekijöiden työympäristöstä, myös etätyöskentelyn aikana. Tällaisessa tilanteessa, jota kukaan ei voinut ennustaa, on kuitenkin tärkeää, että jokainen ottaa vastuun ongelmien, riskien ja mahdollisten parannusten esiintuomisesta.

Puuttuvatko teidän työntekijöiltänne sopivat edellytyk set toimivan etätyön toteuttamiseksi? Ota rohkeasti yhteyttä Input interioriin saadaksesi tietoa ja opastusta. Älä myöskään missaa kotitoimistojen kampanjakuvastoamme.

Puhtaus ja turvallisuus – puhtaamman työpaikan rutiinit

Hyvän hygienian ylläpitäminen työpaikalla on tartuntariskin vähentämisen a ja o. Kaikilla työntekijöillä on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi, sekä fyysisesti että henkisesti. Varmista, että kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus hyvän käsihygienian ylläpitämiseen, ja tiedota viranomaisten ja yrityksen omista ohjeista kriisin aikana.

Opimme jatkuvasti lisää uudesta tilanteesta ja saamme kokemuksia, jotka voivat tulevaisuudessa vahvistaa organisaatioitamme. Input interiorilla on muun muassa tietämystä kestävistä materiaaleista, antibakteerisista kankaista ja pinnoista, jotka soveltuvat hyvin päivit täiseeen puhdistukseen. Aikaisemmin vain terveyden huollon saralle kuuluneista seikoista on tullut tärkeä osa myös muita ympäristöjä.

Input interior osaa opastaa teitä luomaan ympäristön, jossa hygieniavaatimukset ja turvallisuus otetaan huomioon.

Pidä etäisyyttä – ja osoita huomaavaisuutta

Tartuntariskin minimoimiseksi viranomaiset suosittelevat pitämään 1-2 metrin etäisyyttä muihin ihmisiin. Sosiaalisesta etäisyydestä on nopeasti tullut vakiintunut tapa, johon koko yhteiskunnan täytyy mukautua. Sekä yksityiselämässä että työpaikalla. Etäisyyden ylläpitäminen voi tarkoittaa sitä, että työpaikalla on tehtävä muutoksia ja tarkistuksia.

Input interior osaa kokemuksensa pohjalta opastaa huonekalujen uudelleen sijoittelussa. Pienillä panostuksilla saadaan paljon aikaan.

Luo sermeillä – turvallinen työpaikka

Sosiaalinen etäisyys on avaintekijä tartuntojen leviämisen välttämiseksi, se on selvää. Etätyö ja huonekalujen uudelleen sijoittaminen ovat hyviä toimenpiteitä, joilla on merkitystä. Valitettavasti kaikilla ei ole tähän mahdollisuutta. Syynä voi olla esimerkiksi tilojen rajallinen koko tai työtila, jota ei voida järjestää uudelleen.

Input interiorilla on pitkä kokemus yksilöllisten tilojen luomisesta ja sermeistä, joita voidaan hyödyntää työympäristöissä myös kriisin hiipumisen jälkeen.

Muista, että viranomaisten ohjeita päivitetään jatkuvasti. Varmista työympäristön turvallisuus pitämällä itsesi ajan tasalla.

Ota rohkeasti yhteyttä Input interioriin, jos sinulla on kysyttävää. Tarkistamme työpaikkasi ja ehdotamme asianmukaisia ​​toimenpiteitä turvallisen arjen takaamiseksi.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen