Digitaalinen avain huonekalujen kiertotalouteen

Digitaalinen Interior Management System luo synergiaetuja avaamalla oven huonekalujen kiertotalouteen ja helpottaa päivittäistä käyttöä, huoltoa ja inventointia.

Kuinka kauan huonekalu kestää teknisesti? Tutkimukset osoittavat, että pohjoismaisten valmistajien huonekalut voivat kestää ilman korjausta vähintään 15 vuotta. Tekninen kestävyys ei kuitenkaan yleensä ole huonekaluista luopumisen syy. Sen sijaan huonekalut pistetään vaihtoon, kun väri, muotoilu ja trendit muuttuvat.*

Huonekalujen identiteetin tallennus

Interior Management System eli IMS tarjoaa yhteensopivan alustan liiketoiminnalle ja johdolle. Input interior antaa jokaiselle tuotteelle yksilöllisen koodin, joka liitetään tietokantaan. Kaikki tarvittavat tiedot – sijaintipaikka, valmistusvuosi, hinta ja malli – tallennetaan järjestelmään, josta tuotetta voi hakea skannaamalla koodin matkapuhelimella. IMS on myös kytketty Input interiorin asiakaskohtaiseen tukeen, mikä helpottaa käsittelyä suoraan matkapuhelimella.

Ainutlaatuisella merkinnällä varustetut tarrat voivat sisältää myös RFID:n, tekniikan, joka mahdollistaa tilassa olevien huonekalujen skannaamisen samanaikaisesti, mikä yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa inventointia.

– Kyseessä on yksinkertainen, aikaa säästävä ja kustannuksia vähentävä palvelu päivittäisestä käytöstä ja johtamisesta vastaa-valle henkilölle. IMS:n avulla pystymme työskentelemään proaktiivisesti voidaksemme tarjota hyvän ratkaisun asiakkaille, jotka haluavat uudistaa sisustuksen vastuullisesti, sanoo Inputin interiorin Key Account Manager Marcus Berntson.

 

 

Kattava yleiskuva

IMS auttaa kehittämään huonekalujen kierrätystä ja käytettyjen huonekalujen markkinaa ja luo samalla kattavan yleiskuvan, jota tarvitaan uudelleenkäyttöön projekteissa, joihin sisältyy tuhansia tuotteita.

– Merkinnät helpottavat jäljitettävyyttä ja luovat edellytykset käytettyjen kalusteiden markkinoille. Kaikki tuotteen käytön aikana tehdyt päivitykset rekisteröidään järjestelmään. Jos tuotteen kankaita tai osia vaihdetaan, saamme käyttöömme kaikki tiedot uusista materiaaleista ja käytetyistä menetelmistä. Tallennettujen tietojen ansiosta voimme tarkistaa tuotteen laadun ennen tarjoamista, Marcus Berntson sanoo.

*Toimistokalusteiden kierrätys – Kuinka ympäristövaikutukset lasketaan? RISE-tapaustutkimus 2019

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen