Koulut ja oppilaitokset

Oletko saanut tehtäväksi tilata tuolin, uusia huonekaluja ryhmätilaan vai oletko vastuussa kalusteiden tilaamisesta koko kouluun?

 

Olipa tehtäväsi pieni tai suuri, aloittaminen voi tuntua vaikealta. Edessä on paljon valintoja ja halu onnistua on suuri. Sen vuoksi haluamme kulkea rinnallasi koko matkan alusta loppuun. Tarpeiden, haasteiden, ratkaisujen, valintojen ja päätösten kautta. Onpa matkan lopullisena tavoitteena yksittäinen tuoli, luokkahuone tai koko koulun kalusteet, prosessimme näyttää suurelta osin samalta. Tule mukaan niin kerromme lisää…

Kaikki alkaa tarpeesta

Trendit tulevat ja menevät. Hyvät ratkaisut kestävät. Erikoisuuksien ja trendien mukaan sisustaminen kestää harvoin aikaa. Prosessimme alkaa aina todellisten tarpeiden analysoinnilla. Me olemme hyviä kuuntelijoita! Millaisia ovat tarpeenne tänään, huomenna ja tulevaisuudessa?

Me selvitämme toimintanne erityisvaatimukset. Miltä tilat, työskentelytavat, aikataulu ja budjetti näyttävät? Tavoitteena on luoda sisustus, joka tukee teidän arkeanne ja toimii työkaluna tavoitteiden saavuttamisessa – toisin sanoen tarpeisiin perustuva sisustus.

Lue lisää prosessistamme ja perusteellisesta tarvekartoituksesta.

Löydämme oikeat ja onnistuneet ratkaisut

Sisustus merkitsee muutakin kuin vain huonekaluja – se voi toimia pedagogisena välineenä, joka tukee opetus- ja työskentelytapoja ja edistää sosiaalista yhdessäoloa. Jos valinnoissa osutaan oikeaan! Olemme keränneet arvokasta kokemusta tuhansista kouluprojekteista ympäri Pohjoismaita. Tiedämme kuitenkin, että jokainen projekti on ainutlaatuinen. Siksi haluamme oppia tuntemaan juuri teidän ympäristönne, mieluiten paikan päällä.

Tulemme kokemaan ja katsomaan, miten se toimii käytännössä. Kartoitamme ja kyseenalaistamme vanhoja totuuksia. Yhdessä selvitämme, mitä voidaan säilyttää, mitä voimme päivittää yksinkertaisin keinoin ja millaisilla investoinneilla on suurin vaikutus toimintaanne.

Tutustu muutamiin toteuttamiimme projekteihin tästä.

Niin paljon valintoja, niin vähän aikaa

Input interior tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman sisustustuotteita. Teillä on edessänne monia valintoja. Itse tuotteiden lisäksi on valittava lukuisista materiaaleista, väreistä ja toiminnoista. On myös otettava huomioon merkinnät, sertifikaatit, kestävyyys ja hoito-ohjeet.

Tuntuuko ylivoimaiselta? Ei hätää, sillä me olemme mukana auttamassa koko prosessin läpi. Kokemuksemme avulla voimme opastaa teitä tekemään oikeita valintoja. Koska meillä ei ole huolehdittavana omaa tuotantoa, voitte luottaa siihen, että riippumattomana kumppanina Input interior ohjaa teidät sopivan palveluntarjoajan luo, joka varmistaa teidän tarpeisiinne sopivat tuotteet ja sopivan hinnoittelun. Tervetuloa inspiroitumaan johonkin 40 showroomistamme ympäri Pohjoismaita.

Tutustu selattavaan koulukuvastoomme tai lue lisää kestävästä kouluympäristöstä.

Mitä tapahtuu kulissien takana?

Olette tehneet päätöksiä ja tilaus on valmis. Mitä seuraavaksi tapahtuu?

Teidän osaltanne alkaa 4 – 8 viikon odotus. Kulissien takana käynnistyy kuitenkin iso koneisto. Teemme ja seuraamme tilauksia, usein useilta eri valmistajilta, ja suunnittelemme toimituksia. Kaiken tämän teemme varmistaaksemme turvallisen, täsmällisen ja virheettömän toimituksen.

Prosessiin osallistuu monia sitoutuneita henkilöitä, mutta jotta voisit välttyä liian monien kasvojen muistamiselta, käytössäsi on yhteyshenkilömme, joka pitää sinut ajan tasalla projektin eri vaiheista.

Viimeinkin toimituksen aika!

Odotus on ohi ja on toimituksen aika. Mietit todennäköisesti mitä sinun on tehtävä? Oikea vastaus: Ei paljon mitään! Sopimuksen mukaan Input interiorin asennuskumppanit tulevat paikalle toimittamaan, kokoamaan ja järjestämään huonekalut oikeille paikoille sekä huolehtivat pakkausten kierrätyksestä.

Asentajamme ovat tiiviisti yhteydessä projektipäälliköihin voidakseen jo paikan päällä tehdä tarvittavia muutoksia järjestelmäämme nopean käsittelyn varmistamiseksi.

Olemme käytettävissänne myös viimeisen tuolin toimituksen jälkeen

Huonekalut ja oppimisympäristöt ovat valmiina käyttöön. Nyt tarvitsette aikaa ja tilaa asettautuaksenne, sopeutuaksenne ja oppiaksenne käyttämään uusia tiloja parhaalla mahdollisella tavalla.

Projekti on valmis, mutta me olemme edelleen käytettävissänne! Sähköpostin tai puhelun päässä valmiina vastaamaan kysymyksiinne, tekemään lisäyksiä ja ratkaisemaan uusia tarpeita. Pitkäaikaisena kumppaninanne teemme kaikkemme vastataksemme toiveisiinne.

Täältä löydät kaikki toimipisteemme Pohjoismaissa.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä asiat tulee ottaa huomioon ennen projektia, kuinka luomme akustisesti toimivan tilan ja mitä tulee huomioida budjetissa?

Tarveperusteiseen oppimisympäristöön suunnatussa oppaassamme vastaamme tavallisimpiin kysymyksiin sekä annamme vinkkejä prosessiin. Jaamme myös opettajien ja rehtorien kokemuksia prosessista, lue esimerkiksi Lindesbergin Brottorpsskolanin rehtorin Anna Unossonin kokemuksista ja vinkeistä realistiseen projektiaikatauluun, joka mahdollistaa toimivan prosessin ja hyvän lopputuloksen.

Lue lisää prosessista ja vastauksista usein kysyttyihin kysymyksiin Input interiorin oppaasta.

Ota ystävällisesti yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

  Kiitos

  Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

  Takaisin lomakkeeseen
  Pahoittelemme.

  Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

  Takaisin lomakkeeseen