Vastuulliset kouluympäristöt

Sijoitus kouluun on sijoitus tulevaisuuteen. Mutta miltä tulevaisuus näyttää, riippuu meistä.

Me Input interiorilla pidämme huomaavaista ja vastuullista tuotantoa ja logistiikkaa edellytyksenä sille, että sisustusala pystyy minimoimaan ekologisen jalanjälkensä. Mutta todelliselle muutokselle ratkaisevan tärkeitä ovat myös kulutustottumuksemme. Siksi haluamme innostaa asiakkaitamme vastuulliseen kuluttamiseen sekä pitkäaikaisten ja tietoisten valintojen tekemiseen. Ja kun tarvitaan muutosta– vaihda ja uudista vastuullisesti.

Mutta miten se tapahtuu ja mikä on tärkeintä ottaa huomioon? Ja onko vastuullisten valintojen ja rajoitetun budjetin yhdistäminen mahdollista?

Input interiorilla ympäristö ja taloudellinen kestävyys kulkevat käsi kädessä. Kyse on yksinkertaisesti resurssien sijoittamisesta siihen, millä on suurin merkitys toiminnalle.

Analysoimalla huolellisesti tarpeenne ja vaatimuksenne voimme muun muassa selvittää, mitkä osat nykyisestä sisustuksesta voivat jatkaa elämäänsä uudessa ympäristössä. Mitkä huonekalut voidaan kunnostaa tai muuten päivittää eliniän pidentämiseksi.

Uusia hankintoja tehdessämme otamme tietenkin huomioon kouluympäristön asettamat korkeat ympäristövaatimukset, mutta pyrimme ylittämään ne joustavuutta unohtamatta. Jos huonekalujen halutaan kestävän aikaa, niiden on sovelluttava useille erilaisille oppilaille ja opettajille, jotka saattavat soveltaa erilaisia työskentelytapoja. Tarkistamme, millaisia toimintoja huonekaluiltanne vaaditaan toimiakseen ympäristössä, jossa on paljon erilaisia tarpeita. Lisäksi materiaalien on kestettävä koulun nopeatempoista arkea ja kovaa kulutusta.

Kolme vinkkiä sisustaa vastuullisesti

Aika investoida uuteen sisustukseen? Huolellinen analyysi mahdollistaa parhaan ja kestävän ratkaisun.

Huolellinen analyysi

Kuinka monta henkilöä varten sisustus luodaan? Onko käytössä yhtenäinen luokkahuone ja jokaisella oma pulpetti vai työskentelettekö joustavasti, ehkä koulun eri osissa? Millaista pedagogiikkaa huonekalujen tulisi tukea?

Otamme sisustamisessa huomioon erilaisia tekijöitä, kuten työskentelymenetelmät, tilat ja tulevat tarpeet. Tarjoamme aina tarkan analyysin, joka perustuu liiketoimintaan ja sen vaatimuksiin voidaksemme ohjata asiakkaan kohti pitkäkestoisesti parasta päätöstä.

Laatu kestää aikaa

Laadusta tinkiminen ja kertakäyttökulttuuri voivat tulla kalliiksi, erityisesti koulussa, jossa huonekalut ovat usein alttiina kovalle kulutukselle ja monille koetuksille.

Input interior tarjoaa johtavien valmistajien tuotteita, jotka täyttävät julkiselle ympäristölle asetetut korkeat vaatimukset. Panosta kalusteisiin, jotka voidaan uudistaa yksinkertaisilla keinoilla. Autamme muun muassa vaihtamaan pöytätasot ja verhoilemaan huonekalut uudelleen.

Estetiikka on avain

Trendit tulevat ja menevät. Panosta mieluiten sisustukseen, joka tukee teidän pedagogiikkaanne sen sijaan, että tuijottaisit sokeasti vain sitä, mikä on trendikästä tänään.

Sijoita joustaviin tuotteisiin, jotka vastaavat tuleviin, ennalta arvaamattomiin tarpeisiin. Ja ota huomioon, miten värit vaikuttavat oppilaiden kykyyn keskittyä tai tehdä luovaa työtä sen sijaan, että valitsisit ne henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen