Terveydenhuoltoala

Edustava, lämmin ja kutsuva

Hoiva-alan sisustuksen tulisi olla tunnelmaltaan lämmin ja terveyttä edistävä. Sen tulisi herättää toivoa ja olla toimiva sekä potilaan, omaisten että henkilökunnan näkökulmasta. On myös tärkeää pitää mielessä, että hoidon tarve ei liity ikään, vaan potilaat ja omaiset ovat kaikenikäisiä.

Evelina Höglund, Input interiorin myyjä ja projektipäällikkö, jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan terveydenhuollon tilojen suunnittelusta. Lue lisää.

Selaa kuvastoamme

Terveydenhuoltoala asettaa erityisen kovat vaatimukset kalusteille. Sen lisäksi, että ne joutuvat läpäisemään erilaisia testejä ja esteettömyyteen, vakauteen ja puhdistukseen liittyviä vaatimuksia, kalusteiden valinnassa on otettava huomioon myös joukko muita näkökohtia.

Input interior on alan ammattilainen ja avustaa teitä valitsemaan kalusteet kaikenlaisiin tiloihin Pohjoismaiden laajimmasta valikoimasta, jonka yhteisenä nimittäjänä on julkisten tilojen koviin vaatimuksiin soveltuva korkea laatu. Selaa kuvastoamme tai lataa tästä.

Carpe Diem

Pienikokoinen kylä, josta saatavilla on kaikki tarvittavat palvelut kuten esimerkiksi kaupat, kampaaja ja kahvio. Dementtiapotilaille tarkoitetussa Carpe Diem -hoivakodissa asukkaat elävät mahdollisimman normaalia elämään turvallisessa yhteisössä, joka on rakennettu pienen kylän tapaan.

Kunta oli kartoittanut asukkaiden mieltymyksiä – millainen elämä heillä on ollut, mistä he pitävät jne., ja saatujen tietojen perusteella voitiin suunnitella erilaisille yksilöille ja kiinnostuksenkohteille suunnatut asuinalueet. Lue lisää projektista tästä.

Vastuullinen sisustaminen

Haluamme auttaa asiakkaitamme valitsemaan sisustustuotteita, jotka täyttävät ympäristöä, laatua ja sosiaalista vastuuta koskevat vaatimukset koko prosessin ajan, valmistuksesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Jos sinulla on kysyttävää vastuullisesta sisustamisesta, älä epäröi ottaa yhteyttä. Vastaamme mielellämme tuotteita, materiaaleja, sertifiointeja, vaatimuksia ja vastuullista sisustamista koskeviin kysymyksiin.

Lue lisää työstämme parempien ympäristövalintojen ja vastuullisen sisustamisen puolesta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen