Greenified

Input interior on työskennellyt Greenified-konseptin mukaisesti vuodesta 2015 vastuullisten sisustusratkaisujen, tietoisten hankintojen, kiertävän omistuksen ja kestävien uudistusten puolesta.

Kalusteiden tulee kestää pitkään!

Tavoitteemme on kiertävä omistajuus, jonka mukaisesti sisustus, joka täyttää tarpeesi tänään, täyttää jonkun muun tarpeet tulevaisuudessa. Palvelut, jotka mahdollistavat jäljitettävyyden, entisöinnin ja huollon luovat oikeat edellytykset onnistua. Yhdessä tuhansien asiakkaidemme kanssa eri puolilla Pohjoismaita mahdollistamme perustan hallitulle ja käytännössä toimivalle käytettyjen kalusteiden markkinalle.

Tietoiset valinnat

Tiedämme, että kalusteiden laadussa on eroja. Vastuullinen valinta erottautuu lineaarisesta talousmallista, jossa ostetaan tuotteita, käytetään niitä ja lopuksi heitetään ne pois. Siksi haluamme inspiroida pitkäkestoisiin ja tietoisiin valintoihin sisustusinvestoinneissa, mikä puoltaa niiden hankintapäätöstä nyt ja tulevaisuudessa. Mikä on hyvä valinta ja miten ohjaamme teidät sinne? Lue lisää kolmesta tavasta sisustaa vastuullisesti.

Interior Management System

Laadukas sisustus kestää huomattavasti pidempään kuin teidän tarpeenne. Siksi pidämme tärkeänä, että kalusteista pidetään huolta ja, että niille löytyy uudet käyttäjät teidän tarpeidenne muuttuessa. Jotta voidaan luoda luotettava kiertotalousmalli huonekalumarkkinalle, tarvitaan keinot tuotteiden jäljitettävyydelle. Input interiorin Interior Management System -palvelu mahdollistaa jäljitettävyyden. Digitaalinen tuotteiden ID-merkintä, joka luo lisäarvoa tuotteiden nykyisille ja tulevaisuuden omistajille.

Lue lisää IMS-palvelusta ja sen toiminnoista.

Joustavat tarpeet

Input interior toteuttaa tarvelähtöisiä sisustusratkaisuja, jotka mukautetaan teidän yksilöllisten tarpeidenne ja odotustenne mukaisesti. Tarpeet muuttuvat luonnollisesti ajan kuluessa. Ulkoiset tekijät kuten globalisointi, digitalisointi ja uudet innovaatiot kehittyvät nopeammin kuin koskaan. Joustavuudesta on tullut entistä tärkeämpi ominaisuus toiminnan nopealle sopeuttamiselle tarvittaessa.

Input interior ja Greenified tarjoavat joustavuutta, jota tarvitaan sisustuksen päivittämiseen ja uudistamiseen – hyvällä omatunnolla.

Meidän verkostomme, saavutettavissa teille

Input interiorilla on tuhansia asiakkaita Pohjoismaissa, mikä muodostaa laajan kumppaniverkoston, jossa kaikilla on uusia tarpeita. Joku verkostosta haluaa myydä sisustuksensa, joka ei enää täytä tarpeita. Samanaikaisesti joku toinen haluaa uudistaa sisustustaan vastuullisesti ja etsii sisustusta käytettyjen kalusteiden markkinalta. Input interiorin vastuulla on yhdistää kumppanit ja vaikuttaa siihen, että kalusteiden elinikä pitenee.

Input interior kokonaistoimittajana

Organisaatiosssamme on 41 toimistoa ja yli 650 sitoutunutta työntekijää.  Yhdessä toteutamme useita tuhansia projekteja Pohjoismaissa ja sen ulkopuolella. Greenified-palvelu esiteltiin ensi kerran vuonna 2015 ja sen jälkeen kiinnostus kalusteiden ylläpitoon, entisöintiin ja käytettyjen kalusteiden kauppaan on kasvanut voimakkaasti. Olemme rakentaneet ajan saatossa laajan verkoston luotettavia, kokeneita ja paikallisia kumppaneita, jotka tukevat meitä eri toiminnoissa aina kalusteiden uudelleenverhoiluista, korjauksiin ja entisöintiin saakka.

Hallitakseen edistyksellistä logistiikkaa, jota vaaditaan sisustuksen siirtämisestä toiselle käyttäjälle ja, jossa mahdollisesti tuotteet vielä käytetään välissä korjaus- ja huoltotoimenpiteissä, Input interior käyttää sitoutuneita ja pitkäaikaisia asennuskumppaneitaan.  Me valvomme prosessia ja tarjoamme teille oman yhteyshenkilön prosessin tueksi. Etsi lähin showroomimme tai yhteyshenkilösi tästä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen