Facility Services

Keskity liiketoimintaasi ja anna meidän hoitaa loput. Valitse useista eri palveluista, jotka säästävät aikaa, rahaa ja resursseja.

Huolto ja ylläpito

Kun kalusteet on toimitettu ja asennettu, on jäljellä vielä paljon työtä ennen kuin kaikki on täysin valmista. Kokoamme yhteen tietoa, vinkkejä ja neuvoja helpottaaksemme käyttöönottoa.

Tukipalvelut

Tukitiimiltämme saat apua kaikenlaisiin uutta sisustusta, ympäristöä, laatua ja turvallisuutta, dokumentointia, reklamaatioita ja takuuta koskeviin kysymyksiin. Käsittelemme kaikki tapaukset ja vastaamme mielellämme sekä pieniin että suuriin kysymyksiin.

Opastus ja palvelu

Olemme iloisia voidessamme antaa tietoa ja opastusta paikan päällä. Hoito-ohjeet ja käyttöohjeet ovat välttämättömiä, jotta saat kaiken irti toimitiloistasi ja varmistat niiden kestävyyden.

Ergonomiaopastus

Mitä hyötyä on korkeussäädettävistä pöydistä, jos kukaan ei niitä käytä? Tai ergonomisista työtuoleista, jos niitä ei ole säädetty oikein? Varaa ergonomiaopastus, jotta saat kaiken hyödyn irti investoinnistasi.

Akustiset mittaukset

Vaimentaako tila riittävästi melua vierailijoiden ja työntekijöiden viihtyvyyden ja keskittymiskyvyn varmistamiseksi? Me mittaamme tilojen kaikuaikoja ja varmistamme, että akustinen ympäristö on optimaalinen kunkin tilan toiminnalle.

Valaistuksen tarkastus

Onko kaikilla työntekijöillä käytettävissä tehtävään sopiva työvalo? Mikä on tilanne näyttöjen häikäisyn ja heijastumien suhteen? Varaa valaistuksen tarkastus, niin saat vinkkejä ja neuvoja työympäristöön ja valaistukseen.

Inventointi

Työympäristön jatkuvan kehityksen turvaamiseksi varhaisessa vaiheessa suoritamme käyttäjäkyselyitä ja inventoinnin asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä on suositeltavaa suorittaa 2-3 vuoden kuluttua. Inventoinnin yhteydessä käymme läpi koko sisustuksen, kirjaamme ylös mahdolliset puutteet ja suosittelemme toimenpiteitä.

Korjaukset

Julkisten tilojen sisustus asettaa erittäin korkeita laatuvaatimuksia, jotka on turvattava sekä taloudellisesta että ympäristöllisestä näkökulmasta. Kovalle kulutukselle altistuvat osat voidaan usein vaihtaa tai päivittää. Ota yhteyttä meihin korjauksiin ja huoltoon liittyvissä kysymyksissä.

Siirtäminen ja uudelleenorganisointi

Monet asiakkaistamme arvostavat mahdollisuutta turvautua koulutettuihin sisustusasentajiimme. Järjestelyn ja tilapäisen tai pysyvän uudelleensijoittamisen suorittaa parhaiten pätevä ja kokenut henkilöstö.

E-palvelut

Hankintojen delegoinnin helpottamiseksi ja rahoituksen ja yhdenmukaisuuden hallitsemiseksi voimme luoda asiakaskohtaisen tuotekuvaston, joka tarjoaa mahdollisuuden verkkotilauksiin, varastointiin, luotettaviin toimitusaikatauluihin ja säännölliseen inventointiin ”älykkään” tuote-etiketin avulla.

Input interior kehittää jatkuvasti uusia palveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. Lue lisää siitä, miten Input interiorin Interior Management System, Intelligent Office Solutions tai palvelusopimus voivat auttaa luomaan helpon ja huolettoman arjen.

Palvelusopimukset

Säännölliset tarkastukset, nopea huolto ja asiantuntijapalvelut pidentävät sisustuksenne käyttöikää ja huonekalujen arvo säilyy pidempään dokumentoinnin avulla. Lisäksi kalusteiden takuuaika pitenee. Hyvät ja pitkäkestoiset valinnat ovat hyödyllisiä sekä talouden, ajan että ympäristön kannalta.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa siitä, miten palvelusopimus voidaan räätälöidä juuri teidän liiketoimintanne mukaan.

Interior Management System

Input interiorin Interior Management System tarjoaa yhteensopivan alustan liiketoiminnalle ja johdolle. Yksinkertainen, aikaa säästävä ja kustannustehokas.

Miten se toimii?

Kun uudet kalusteet on asennettu käyttövalmiiksi, Input interior antaa jokaiselle tuotteelle yksilöllisen koodin, joka liitetään tietokantaan. Kaikki tuotteen tiedot – sijaintipaikka, valmistusvuosi, hinta ja malli – tallennetaan järjestelmään, josta tuotetta voi hakea älykkään etiketin avulla.

Järjestelmän edut?

Järjestelmä tarjoaa suoran jäljitettävyyden kalusteille ja toimii tehokkaana työkaluna inventaarion ja jatkuvan käytön yhteydessä. Interior Management System on yhteensopiva useimpien tietojenkäsittelyjärjestelmien, kuten BIM Asset Managementin, kanssa, mikä säästää aikaa ja helpottaa käyttöä ja luovutusta uusille toimijoille.

Huollon helpottamiseksi luodaan lisäksi asiakaskohtainen tukitiimi. Tilausten tekeminen ja tapausten käsittely on mahdollista suorittaa suoraan matkapuhelimella.

Lue lisää SEB:n pääkonttorista, jossa Interior Management System on tärkeä osa päivittäistä toimintaa.

Intelligent Office Solutions

Ei ole kyse siitä, missä työskentelemme – vaan miten. Intelligent Office Solutions -ratkaisut optimoivat tämän päivän työpaikan ja tarjoavat tietoa oikeiden päätösten tekemiseen tulevaisuudessa.

Intelligent Office Solutions -ratkaisut ovat järjestelmä, joka tuo mukanaan monia etuja työpaikalle. Niin terveyttä edistäviä kuin toimintaa tehostavia ja kustannuksia säästäviä. Järjestelmä on skaalattava, ja sen sisältö voidaan mukauttaa juuri teidän liiketoimintanne mukaan.

Järjestelmän edut?
  • Kiinteistön käyttöasteen ja pintojen hyödyntämisen jatkuva päivittäminen.
  • Yksinkertainen ja aikaa säästävä varausjärjestelmä. Varaa pöytä tai kokoustila mistä ja milloin tahansa.
  • Etsi kollegoitasi. Selvitä, missä kollegasi työskentelevät.
  • Terveempi työpaikka. Hanki muistutuksia asennon vaihtamisesta ja luo henkilökohtaisia asetuksia tehdäksesi työpäivästä tuottavan ja ergonomisen.
  • Säästä energiaa. Laitteiden automaattinen sammuttaminen ja energiankulutuksen valvonta tukevat kestävää kehitystä.
  • Mittaa, arvioi ja lopeta arvailu. Perusta työpaikkasi päätökset osaamiseen ja faktaan.
Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen