EY Oslo

EY Norjan pääkonttori sijaitsee nyt keskellä Oslon keskustaa Tuomiokirkon läheisyydessä. Selkeä sisustuskonsepti ja vahvat arvot ovat tukenee projektissa sekä auttaneet jopa ylittämään odotukset. – Sanoisin, että kyseessä on Norjan hienoin toimisto ja olen erittäin ylpeä tuloksesta, sanoo Daniela Milosevska Hamborg, EY:n osakas.

Suunnittelutoimisto I-d. Interior Architecture & Design toimi yhteistyössä monikansallisen tilintarkastus- ja konsulttiyrityksen EY:n kanssa ja sai tehtäväkseen kehittää yrityksen uusiin tiloihin sisustuskonseptin.

– Konsepti on kauttaaltaan valoisa, pelkistetty ja pohjoismainen – kokonaisuutta täydentää kuitenkin lämpimämmistä materiaaleista valmistetut yksityiskohdat. Peruspaletti on rauhallinen ja siihen oli helppo lisätä paljon erilaisia elementtejä värien ja tekstuurin muodossa, selittää Annethe Thorsrud suunnittelutoimisto I-d. Interior Architecture & Designista.

Kestävän kehityksen huomioiminen projektin jokaisessa osassa oli EY:lle itsestäänselvyys, ja siksi he asettivat selkeät suuntaviivat löytääkseen konseptiin oikeat kalusteet. Valinnassa hyödynnettiin Input interiorin ainutlaatuista valmistajien luokitusjärjestelmää.

Tutustu lopputulokseen, tapaa sisustusarkkitehti sekä EY:n vastuullisuuspäällikkö Marita Hagerup Vogt, joka kertoo kuinka luokitusjärjestelmä yksinkertaisti prosessia käytännössä.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen