Turku Energia

Energiaa tuotetaan rakennukseen aurinko-, tuuli- ja vesivoimasta, mikä peilautuu myös tilojen suurissa kuvatulosteissa.

Voidaanko tiedettä ja tekniikka hyödyntää muuallakin kuin tutkimuksessa ja kehityksessä? Turku Energian pääkonttorissa aurinko, tuuli ja vesi eivät ole ainoastaan lämmön- ja energianlähteitä vaan ne toimivat myös sisustuskonseptin inspiraation lähteenä.

Turku Energia työskentelee kohti vastuullisempaa tulevaisuutta ja täysin hiilineutraalia Turkua. Visio, joka ohjaa koko toimintaa – vihreistä energianlähteistä aina uuden pääkonttorin sisustukseen asti.Energian, tekniikan ja ympäristöasioiden parissa työskentelevät eri alojen ammattilaiset kohtaavat työpaikallaan Turun Tiedepuistossa sijaitsevassa InfraCity -rakennuksessa samoja elementtejä, joihin heidän työnsä perustuu.

– Energiaa tuotetaan uuteen rakennukseen aurinko-, tuuli- ja vesivoimasta mikä peilautuu sisustuksen väriteemoissa, jotka tukevat eri toimintoja ja luovat dynaamisen työympäristön. Sisustussuunnittelun avulla luotiin energinen, elämänmyönteinen ja monipuolinen kokonaisuus, joka tukee laatimaamme työympäristökonseptia sekä muuttunutta työntekemisen mallia. Laajoista ikkunapinnoista sisään tulviva luonnonvalo luo jatkuvasti muuttuvia tunnelmia raikkaisiin ja ensiluokkaisiin tiloihin, kertoo sisustussuunnittelija Nunnu Kotilainen Workspacelta.

Hiilineutraliuteen ei ole oikotietä ja älykkäistä energiaratkaisuista on tullut symboli yritykselle. Läsnäolotunnistimiin perustuva valaistuksen, lämpötilan ja ilmastoinnin ohjaus sekä sähkön kysynnän jousto vähentävät energiankulutusta samalla kuin rakennuksen katolla sijaitsevat aurinkopaneelit tuottavat uutta virtaa. Rakennuksen sisustus peilaa myös yrityksen vastuullisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.

­– Turku Energian tilojen sisustus on ensiluokkainen ja aikaa kestävä. Koko rakennus sisustuksineen on suunniteltu kestävän kehityksen arvojen mukaisesti ilmastovaikutuksen minimoimiseksi, sanoo Sales Manager Jouni Kyllönen Input interiorilta Turusta ja jatkaa:

– Olemme toimittaneet ja asentaneet laadukkaan sisustuksen useilta valmistajilta kuten Lepo, Poiat, Blå Station, +Halle ja Vitra, joiden tuotteita tullaan käyttämään vuosikymmeniä ja, jotka voidaan uudistaa sekä entisöidä tuotteiden elinkaaren pidentämiseksi.

InfraCity -rakennus on toteutettu ympäristösertifikaatti Leedin korkeimman platina-tason mukaisesti. Hanketta suunniteltiin yhteistyössä työympäristöjen kehittämiseen erikoistuneen Workspace Oy:n kanssa ja ratkaisua työstettiin yhteistyössä johdon ja henkilöstön kanssa. Monitilatoimisto toteutettiin yhdessä Input interiorin kanssa. Toimistotila tarjoaa vyöhykkeisiin jaettujen dynaamisten työtilojen lisäksi mm. hybriditilaisuuksia tukevat kokoustilat sekä ravintolatilat.

–Turku Energia on alueen suuri työnantaja ja uudet tilat houkuttelevat myös ammattitaitoista henkilöstöä. Lisäksi yritys ja kaupunki hyötyvät vihreästä energiasta, päättää Jouni Kyllönen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen