If

If Vahinkovakuutus Oyj:n Turun toimistossa henkilöstöä tervehtii lämmin sisustus, jota peilaavat luonnonläheiset värit, ikoninen design ja kestävän kehityksen mukaiset tuotevalinnat, jotka kestävät aikaa.

Henkilöstön hyvinvointi on tärkeässä roolissa If Vahinkovakuutus Oyj:llä. Yrityksen Turun toimiston uusituissa ensimmäisen kerroksen tiloissa meidät ottaa vastaan lämmin sisustus, jota peilaavat luonnonläheiset värit, ikoninen design ja kestävän kehityksen mukaiset tuotevalinnat, jotka kestävät aikaa.

Maanläheisin värein verhoillut sohvakalusteet sointuvat yhteen vaaleisiin puutuoleihin, -pöytiin sekä -paneleihin. Sisustusta korostavat muutamat designklassikot kuten ”Armchair 402” ja ”Domus Lounge Chair”, jotka ovat suunnitelleet Alvar Aalto ja Ilmari Tapiovaara. 1930- ja 1940-luvuilla suunnitellut nojatuolit tarjoavat henkilöstölle mahdollisuuden rentoihin kohtaamisiin.

Sigge Arkkitehdit vastasi ensimmäisen kerroksen sisustussuunnittelusta, jossa on yhdistelty muotoilun klassikoita ja laadukkaita tuotteita Input interiorin laajasta tuotemerkkivalikoimasta. Lopputuloksena on inspiroiva työympäristö, joka peilaa kokonaisvaltaisesti Ifin uutta sisustuskonseptia, jossa pitkäkestoiset valinnat ja entisöintimahdollisuudet ovat tärkeässä roolissa.

– Koko sisustus aina neuvottelutiloista ja työtuoleista valaistukseen sekä säilyttimiin on toteutettu kestävän kehityksen mukaisilla valinnoilla. Kalusteita runkoineen ja verhoiluineen on mahdollista ajan saatossa pintakäsitellä, pestä ja uudelleenverhoilla, mikä tulisi aina olla ensisijainen vaihtoehto, sanoo Sales Manager Jouni Kyllönen Input interiorilta Turusta ja jatkaa:

– Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana toteuttamassa työympäristöä, joka tukee työhyvinvointia ja kestävää kehitystä. Suosittelemme aina pitkäkestoisia tietoisia valintoja ja olemme iloisia, että Ifin valinnat kestävät aikaa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen