Marsh McLennan

New Yorkista Lontoon ja Amsterdamin kautta Tokioon. Maailmanlaajuinen konsulttiyritys Marsh McLennan toimii 85 maassa ympäri maailman. Vahvan paikallisen identiteetin saavuttamiseksi uuden Oslon toimiston inspiraation lähteenä toimivat pohjoismainen valo ja värit.

Marsh McLennan on sijoittunut Skøyenin alueelle, aivan Oslon keskustan kupeeseen. Viime vuosina tämä alue on kokenut muodonmuutoksen ja integroitunut kaupunkitilaan. Teollisuusrakennusten tilalle on tullut moderneja toimistotiloja, haastavaa arkkitehtuuria ja vilkkaita katuja.

– Se on kiinnostava alue, joka on toiminut suurena inspiraation lähteenä sisustukselle. Se on moderni ja valoisa, ja sitä halusimme heijastaa myös sisustuksessa. Olemme käyttäneet sisustuksessa kirkkaita värejä, pohjoismaisia materiaaleja ja kotimaisia toimittajia. Nämä sopivat yhteen koko rakennuksen arkkitehtuurin kanssa, joka antaa samanlaisen vaikutelman, sanoo ByIW:n sisustusarkkitehti Ingeborg Werenskiold ja jatkaa:

– Marsh McLennan on monikansallinen yritys, ja kun tänne saapuu vieraita muilta mantereilta, tämän paikan on heijastettava yrityksen pohjoismaista osaa. Rakennuksessa on mm. atriumin puoleisten ikkunoiden ympärillä suuret tammikehykset, jotka ovat saaneet inspiraationsa vuorenhuipuista ja jäätiköistä, mikä luo välittömästi erityistä tunnelmaa, Ingeborg Werenskiold sanoo.

Yhteistyö norjalaisten ja pohjoismaisten tavarantoimittajien kanssa oli itsestäänselvyys projektin aikana. Osittain pitkien toimitusaikojen minimoimiseksi, mutta ennen kaikkea jatkaaksemme paikallisten tuottajien käyttöä.

– Pohjoismaissa meillä on monia huonekaluvalmistajia, jotka ovat taitavia valmistamaan tuotteita vastuullisista materiaaleista, minkä puolesta puhumme. Sen vuoksi on ollut luonnollista jatkaa työskentelyä sen parissa Marsh McLennanin projektin myötä, sanoo Jonas Bergum, Input interiorin myyntipäällikkö.

Työntekijöiden houkutteleminen takaisin toimistoon on ollut haaste useille yrityksille viime vuosina. Marsh McLennan -projektin alkuvaiheessa luotiin visio kodikkaan ja turvallisen ympäristön luomisesta. Muun muassa paikan päällä rakennetut kirjahyllyt ovat yksi toimiston yhtenäisistä elementeistä.

– Koska kotitoimisto oli tässä tapauksessa suurin kilpailija, oli tärkeää luoda kodikas tunnelma. Käytimme mm. erikoisvalmisteisia kalusteita, ja tilasta luotiin ilmava ja avoin. Tämä näkyy mielestäni hienosti yhdistävänä teemana läpi koko toimiston, Jonas Bergum sanoo.

Henkilöstön ottaminen mukaan prosessiin oli luontevaa, ja Input interior varmisti, että sitä varten luotiin oikeat olosuhteet.

– Henkilöstö on ollut mukana testaamassa tuotteita ja kertonut mielipiteensä sisustuksesta, mikä on ollut tärkeä osa prosessia. Veimme demokalusteita hetkeksi aikaa asiakkaan luo, jotta he saivat tutustua tuotteisiin. Osa työntekijöistä kävi myös paikan päällä Oslon showroomissa saadakseen entistä paremman kuvan siitä, mitä meillä oli tarjottavana, Jonas Bergum sanoo lopuksi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen