The Winery Hotel

Huoneissa on yleisten tilojen tavoin teollisuushenkinen tunnelma, mutta lämpimämpi värimaailma ja korkkilattiat viihtyisän tunnelman luomiseksi.

Solnassa sijaitseva The Winery Hotel on Ruotsin ensimmäinen viinihotelli. Viinintuotannon lisäksi hotellissa toimii myös viinibaari, delimyymälä, ravintola ja vinoteekki.

The Winery Hotel heijastaa ruotsalaisten kiinnostusta viiniin ja viinintuotantoon tarjoten yhden Ruotsin suurimmista viinibaareista ja viinejä ympäri maailmaa. Ympäristö on kestävä ja maalaistyylinen suurine jakopuiteikkunoineen ja tiiliseinineen. Selkeään, teollisuushenkiseen sisustukseen on yhdistetty italialaisen maaseudun leppoisuutta.

Viihtyisiä ympäristöjä

Hotellin kattoterassi tarjoaa pakopaikan aurinkoisina päivinä. Hotellivieraat voivat pulahtaa altaaseen tai nauttia virkistäviä drinkkejä allasbaarissa. Aktiivisten vierailijoiden käytettävissä on kuntosali. Kaikkialta siintää näkymä Brunnsvikenin ylle.

Hotellin 184 huoneen sisustus seuraa yleisten tilojen teollista tunnelmaa. Tiiliseiniä, betonikattoja ja lattiasta kattoon ulottuvia ikkunoita. Huoneiden lämmin värimaailma ja korkkilattiat luovat viihtyisän tunnelman.

Kokonaisvaltainen toimeksianto

Input interior oli mukana koko sisustussuunnittelun ajan vastaten hankinnoista, toimituksista ja asennuksesta.

– Tämä on ollut jännittävä projekti, sanoo Lotta Åström, Input interiorin vastaava myyntiedustaja ja projektipäällikkö Tukholmassa. Projektin johtaminen, hankinta ja toimitus on ollut sekä opettavaista että inspiroivaa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen