K-Kampus, kahvio- ja ravintolatilat

K-Kampuksen, Keskon uuden pääkonttorin, sisääntulo on poikkeuksellisen upea ja massiivinen, mutta samanaikaisesti lämmin ja kutsuva. Kaikki sisääntulokerroksen julkiset tilat, mukaan lukien upea K-Café sekä toisen kerroksen ravintolatilat ovat monikäyttöisiä ja toimivat myös henkilökunnan työskentely- ja tapaamispaikkoina.

dSign Vertti Kivi & Co suunnitteli suurimman osan julkisista tiloista, joihin kuuluvat ensimmäisen kerroksen aulatilat, palvelulounge, K-café, suurasiakkaiden ruokatuotteiden kehittämiseen suunniteltu Foodsteri, tuotekehityskeittiö, medialounge, mediakeittiö, valokuvausstudio ja monitoimitila. Hankkeen arkkitehtina toimi arkkitehtitoimisto JKMM, jonka sisustustiimi JKMM interiors vastasi kokonaisvaltaisesti muun rakennuksen sisustussuunnittelusta, kuten työtilojen ja kerroskahviloiden, atrium-portaikon, työterveyskeskuksen, laboratoriotilojen sekä kuntosalin ja hyvinvointitilojen suunnittelusta.

– Saimme tehtäväksi tehdä K-ryhmän toiminnot näkyviksi sisustussuunnittelun avulla ja luoda JKMM:n piirtämän näyttävän rakennuksen julkisiin tiloihin yrityksen näköistä, helposti lähestyttävää elämyksellisyyttä, kertoo Head of Production, Partner Samuli Hintikka Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co:lta

K-ryhmä halusi edistää uudessa tilassa yhteisöllisyyttä ja toivoi mahdollisuutta järjestää suuretkin tapahtumansa K-Kampuksella. Asiakkaan toiveen mukaisesti tilat on suunniteltu muuntojoustaviksi yksiköiksi, jotka voidaan yhdistää tarvittaessa suuria tapahtumia varten. Muuntojoustavuusajatuksella toteutettiin myös toiseen kerrokseen henkilökunnan ravintolasali, joka muuntuu lounasajan ulkopuolella miellyttäväksi ja monikäyttöiseksi co-working tilaksi.

– Tilojen toivottiin edistävän myös satunnaisia kohtaamisia, jonka vuoksi mm. henkilöstökahvila sijoitettiin K-Kampus-aulan sydämeen. Työntekijät ovat olleet todella tyytyväisiä uusiin tiloihin, jopa kuvaamalla K-Kampusta viiden tähden työpaikaksi, kertoo Keskon työympäristöistä vastaava Hanna Laavainen.

K-ryhmän arvomaailman mukaisesti K-Kampuksen huonekalu- ja materiaalivalinnoissa vaalittiin kotimaisuutta ja pitkäikäisyyttä. Input interior vastasi pääosin projektin julkisten tilojen ja työkahviloiden hankinnoista, toimituksista ja asennuksista.

– Upeat ja viihtyisät julkiset tilat mukaan lukien kahvio- ja ravintola-alueet viestivät vahvasti yrityksestä, joka ottaa huomioon henkilöstön viihtyvyyden ja hyvinvoinnin, sanoo projektipäällikkö Riikka-Maria Slotte Input interiorilta Helsingistä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen