Telenor

Lasiseinäinen kokoushuone sopii sekä itsenäiseen työskentelyyn että ryhmätyöhön.
Telenorin uuden pääkonttorin valoisat tilat voimakkaine tehosteväreineen.
Erivärisiä tekstiilejä ja viherkasveja ruokalassa.

Yksi Ruotsin suurimmista matkapuhelinoperaattoreista muutti uuteen monitilatoimistoksi suunniteltuun pääkonttoriin, jonka tarkoituksena on lisätä työntekijöiden vuorovaikutusta ja kannustaa spontaaneihin tapaamisiin, luovuuteen ja tehokkuuteen.

Solnan keskustaan rakennettiin ympäristösertifioitu toimistorakennus samalle paikalle, jossa aiemmin sijaitsi Råsundan jalkapallostadion. Pohjakerroksessa ravintola- ja myymälätoimintaa tarjoava rakennus edistää kaupunginosan eloisuutta ja toimii samalla Telenorin 900 työntekijän työpaikkana. Matkapuhelinoperaattori muutti Slussenin toimitiloista uuteen pääkonttoriin.

Enemmän mahdollisuuksia vuorovaikutukseen

Toimiston muuton yhteydessä Telenor otti käyttöön monitilatoimiston mukaisen työskentelymallin. Aiemmin avoimessa toimistotilassa omien työpöytiensä ääressä työskennelleet työntekijät valitsevat nyt työpisteen tehtävänsä perusteella.

– Uudet toimitilamme tarjoavat monia erilaisia ympäristöjä, jotka helpottavat sekä yhteistyötä että keskittymistä vaativaa, itsenäistä työskentelyä. Monitilatoimistossa jokainen voi valita sellaisen tilan, joka tukee hänen hyvinvointiaan ja suorituskykyään ja auttaa meitä työskentelemään paremmin yhdessä. Uudet toimitilat ovat tulos erinomaisesta ja läheisestä yhteistyöstä Input interiorin ja arkkitehtitoimiston Romlab kanssa, kertoo Telenor Sverigen toimitusjohtaja Patrik Hofbauer.

Oikea sisustus luo oikeat olosuhteet

Arkkitehtitoimiston Romlab suunnitteleman ja sisustaman toimiston keskipisteenä ovat avoimet ja joustavat tilat, joissa hyödynnetään rakennuksen suuria ikkunoita. Liiketoiminnan uuden työskentelytavan tukemiseksi Input interior sai tehtäväkseen varmistaa, että sekä huonekalut että sekä huonekalut että sisustus täyttävät Telenorin joustavuutta ja toimivuutta koskevat vaatimukset.

– Teimme tiivistä yhteistyötä Telenorin kanssa ja toimitimme sisustusratkaisuja heidän useisiin toimistoihinsa eri puolille Ruotsia. Olemme iloisia asiakkaalta saadusta luottamuksesta ja tästä suurimmasta yhteisestä projektistamme. Telenor on sitoutunut asiakas, joka arvostaa sekä kokemustamme laajoista toimistoprojekteista että riippumattomuuttamme toimittajana, koska se tarjoaa mahdollisuuden valita useiden johtavien tuotemerkkien tuotteita, sanoo Input interiorin aluepäällikkö Daniel Vidlund.

Toimiston sisustukseen kuuluu muun muassa erikoishuonekaluja, sohvia, joihin on integroitu kukkalaatikoita ja erilaisia kokoontumisalueita penkkeineen ja lounge-kalusteineen. Tilaan on asennettu myös säilytyskaappeja, joissa työntekijät voivat säilyttää henkilökohtaisia tavaroitaan työskennellessään monitilatoimistossa työpäivän ajan.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

    Kiitos

    Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Takaisin lomakkeeseen
    Pahoittelemme.

    Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

    Takaisin lomakkeeseen