Supercell

Henkilökunta osallistettiin uusien tilojen suunnitteluun. Otteen toivottiin olevan sopivasti leikkisä ja lopputulos on toiveiden mukainen.

Supercellin uusi pääkonttori sijaitsee Jätkäsaaren Wood City -puukorttelissa. Kahdeksankerroksinen rakennus on valmistuessaan Suomen suurin puinen toimistorakennus, jossa työskentelee tällä hetkellä 240 henkilöä.

Henkilökunta osallistettiin tilojen suunnitteluun ja toiveeksi asetettiin, että pääkonttori näyttäisi enemmän peliyhtiöltä kuin lakiasiaintoimistolta. Otteen toivottiin olevan sopivasti leikkisä ja lopputulos on toiveiden mukainen.

Aula on rakennuksen todellinen katseenvangitsija ja siinä on todella näyttävästi käytetty puuta. Toimistotiloihin, joissa kuljetaan yrityksen tavan mukaisesti sukkasillaan tai sisäkengissä, on sijoitettu pirteinä väripilkkuina pelimaailmojen mukaan teemoitettuja kokoushuoneita ja puhelinkoppeja. Rakennuksesta löytyy myös lepohuone, jossa voi hetken levähtää työn lomassa.

– Teemme työtämme rennolla otteella, mutta todella vakavissamme. Sitoudumme työhömme ja teemme työtä myös tunteella, projektipäällikkö Janne Saarinen sanoo.

Rakennuksesta löytyy myös päiväkoti. Päiväkodin ulkoilutilat ja leikkipuisto on rakennettu pysäköintihallin katolle. Yrityksen perustajien upeat arvot, yksilön kunnioittaminen ja hänen työolosuhteisiinsa satsaaminen, ovat konkreettisesti nähtävissä satsauksessa uusiin toimitiloihin.

Input interior vastasi sisustuksen hankinnasta, toimituksista ja asennuksista.

– On ollut mahtavaa olla mukana toteuttamassa tätä upeaa ja ainutlaatuista projektia, sanoo projektipäällikkö Riikka-Maria Slotte Input interiorilta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

    Kiitos

    Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Takaisin lomakkeeseen
    Pahoittelemme.

    Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

    Takaisin lomakkeeseen