Morris Law

Unohda muodolliset vastaanotot ja mahonkiset kirjoituspöydät suljettujen ovien takana. Göteborgissa osoitteessa Vallgatan 30 sijaitseva Morris Law muuttaa käsityksen asianajotoimiston ulkonäöstä.

– Morris Lawin kanssa lähtökohtana oli raivata tietä uudistuksille konservatiivisella ja hierarkkisella alalla. Täällä kukaan kynnyksen ylittävä ei saa tuntea itseään vähäpätöiseksi. Päinvastoin haluamme tarjota viihtyisän oleskelutilan. Epämuodollista, kertoo Bornstein Lyckeforsin arkkitehti Johan Olsson, joka toteutti projektin Input interior avulla.

Järjestystä säännöillä

Raskas ja mystinen ilme sai poistua avoimen ja rennon ilmapiirin tieltä. Lukittautuminen työhuoneisiin tuntui tylsältä ja vanhanaikaiselta. Ratkaisuna oli kutsuva vastaanotto ja avoin toimistotila, jossa on työskentelytiloja ja erillisiä huoneita yksityisyyttä ja keskittymistä vaativaa työtä varten. Avoin vastaanotto ja yksityiset työalueet ovat selkeästi rajattuja, mutta yhdistyvät kokonaisuudeksi luovan puisen kehyksen ansiosta.

– Kehys on pragmaattinen ratkaisu tilaongelmaan. Vastaanotto oli hajanainen tila oviaukkoineen, syvennyksineen ja nurkkineen. Sen sijaan että olisimme purkaneet ja rakentaneet sen uudelleen, verhosimme tilan vaahterapuisilla palkeilla. Tilaa määrittävän geometrian avulla luotiin järjestelmällinen ja rauhallinen ilme. Kehys toistuu myös toimiston työpisteiden väliseininä, Johan sanoo.

Yksityiskohtainen vaikutelma

Täällä on tilaa yksityiskohdille. Ne luovat kodinomaisen ja rennon ilmapiirin. Puukehykset reunustavat messinkiverkkoa, korkkia ja ruskeansävyisiä peilejä. Valkoinen on jätetty tietoisesti pois. Seinien ja katon vaaleat harmaan, vihreän ja roosan sävyt toimivat muun sisustuksen taustana luoden mielenkiintoisen ilmeen. Vastaanoton olohuonemaista tunnelmaa korostavat hyllyt on ripustettu messinkivaijereiden avulla ja stailattu spesialistien toimesta oikeanlaisen ilmeen luomiseksi.

– Hyödynsimme todellista arkkitehtonista kekseliäisyyttä, kun päätimme peittää tyhjän tilan tyylikkäästi puukehyksiä käyttäen. Kirvesmiehet huokailivat, kun vaadimme piilotettua kiinnitystä ilman näkyviä kiinnittimiä. Mutta lopputuloksesta tuli erittäin tyylikäs, nauraa Johan.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

    Kiitos

    Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Takaisin lomakkeeseen
    Pahoittelemme.

    Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

    Takaisin lomakkeeseen