ATG

Avoin ja aktiivinen pohjaratkaisu luo mahdollisuuksia kommunikointiin ja yhteistyöhön, mutta käytettävissä on myös yksityisiä ja erillisiä tiloja työntekijöiden tarpeiden täyttämiseen.

Kun ATG teki muutoksia Hästsportens Husin IT-osastollaan, tavoitteena oli avoin työpaikka, jossa olisi hyvä akustiikka ja valaistus sekä lukuisia avoimia ja suljettuja kohtaamispaikkoja eri puolilla tilaa.

Inspiraationa näkymä lentokoneesta

Note Design Studio käytti inspiraationa ilmavalokuvauksen erilaisten maa-alueiden kuvioita. Idea toteutettiin erilaisilla lattiamateriaaleilla, jotka loivat erillisiä tiloja ja kulkureittejä ympäristöön tarjoten vierailijoille visuaalisesti stimuloivan matkan ympäri toimistoa. Värimaailma vaihtelee pehmeistä valkoisen ja harmaan sävyistä hiilenmustaan, joita on tehostettu käyttämällä vihreää, keltaista ja kirkasta oranssia. Input interior oli vastuussa projektin hankinnasta, koordinoinnista ja toimituksesta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

    Kiitos

    Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Takaisin lomakkeeseen
    Pahoittelemme.

    Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

    Takaisin lomakkeeseen