ABAX

Jokaisessa kerroksessa on erilaisia teemoja tunnelman, toiminnan ja värin muodossa, jotka heijastavat ABAX:in perusarvoja.

ABAX:n uusi pääkonttori sijaitsee vuonna 1874 rakennetussa rakennuksessa, jolla on suurta historiallista ja paikallista arvoa. Rakennuksessa on onnistuttu säilyttämään tilan alkuperäinen historiallinen ja kulttuurinen tunnelma, joka yhdessä uusien elementtien kanssa luo yksilöllisen ja tulevaisuuteen suuntautuneen työympäristön.

Alun perin tehtaana ja varastotilana toiminut vanha rakennus sekä moderni laajennus muodostavat yhdessä uuden pääkonttorin. Sisäänkäynnissä tulijan vastaanottaa suuri, viihtyisä alue, joka on avoin kahdessa kerroksessa, ja jonka suuret lasipinnat päästävät sisään runsaasti päivänvaloa ja hämärtävät ulko- ja sisätilan välisen rajan. Motivaatiota rohkaisevan kokoontumispaikan yhteisten tilojen perinteisistä poikkeavat kokoushuoneet ja työpisteet, kahvila ja oleskelutilat tarjoavat laajan valikoiman tila- ja aistielämyksiä, jotka edistävät luovuutta ja yhteistyötä.

Ylemmissä kerroksissa yhdistyvät monitilatoimisto, co-working, kokoustilat, avotoimiston työpisteet ja perinteiset solutoimistot.

Ennen remonttia ja uusiin tiloihin siirtymistä ABAX:in tarpeet kartoitettiin perusteellisesti, ja asiakas ja KB Arkitekterin sisustusarkkitehdit kävivät tiivistä vuoropuhelua alusta alkaen. Visiona oli luoda muun muassa Googlen ja Legon innoittamia innovatiivisia tiloja – leikkisä sisustus, joka tuo iloa työntekijöille ja heijastaa samalla ABAX-tuotemerkkiä.

Sisustuksella on nykyaikainen ilme, joka heijastaa yrityksen identiteettiä. Jokaisessa kerroksessa on erilaisia teemoja tunnelman, toiminnan ja värin muodossa, jotka heijastavat ABAX:in perusarvoja – Technology, People and Services.

Ole Lennart Kristensen Sandefjordin Input interiorilta on vastannut projektin kaikkien irtokalusteiden toimittamisesta.

– Kaikki huonekalut, pinnat ja kasvit ovat valittu huolella ympäristönäkökulma huomioiden ja tavoitteena hyvä sisäilma. Lopputuloksena on nähtävissä vastuullinen ja ajaton sisustus, Ole Lennart kertoo.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

    Kiitos

    Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Takaisin lomakkeeseen
    Pahoittelemme.

    Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

    Takaisin lomakkeeseen