Vattenfall Luleå

Luulajassa Vattenfallin inspiroivissa ja joustavissa tiloissa työntekijöitä kannustetaan kokoontumaan yhteen ja vaihtamaan ajatuksia ja osaamista osastojen välillä.

Kun Luulajan Vattenfall muutti keskustasta Luleå Science Parkiin, jossa toimii Luulajan teknillinen yliopisto ja satakunta muuta yritystä, rakennettiin uusi rakennus, jonne mahtuu runsaat 300 työntekijää.

Uusi toimisto on avoin ja tilava. Erilaiset kohtaamispaikat, kuten taukoparvekkeet, kokoushuoneet ja lounasravintola suuren atriumin alueella ja sen ympärillä luovat ihanteelliset olosuhteet työntekijöiden tapaamisille. Tämän seurauksena syntyvä yhteisöllisyyden tunne edistää luovaa yhteistyötä ja hyviä ideoita.

Mahdollisuus työskentelyyn myös monitilatoimistossa

Toimisto koostuu enimmäkseen kiinteistä yksittäisistä työpisteistä avoimessa toimistossa, mutta tarjoaa mahdollisuuden myös monitilatoimistossa työskentelyyn.

Tema Arkitekter suunnitteli rakennuksen ja Tengbom Arkitekter oli vastuussa sisustuksesta ja materiaalien valinnasta. Input interior suoritti useita mallikalustuksia, oli mukana valitsemassa ja ehdottamassa ympäristön kannalta hyviä tuotteita ja toimitti koko kohteen sisustuksen aina verhoista kohtaamistilojen kalusteisiin ja työpisteisiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen