Unity

Luonnonmateriaalit, kuten puu ja kivi, luovat lämpimän tunnelman toimiston moderneihin ja tilaviin tiloihin.

Unity Technologies yhdistää lämpimän skandinaavisen sisustuksen yllättäviin designvalintoihin.

Pelikehityksen työkaluja luovan Unity Technologies -yrityksen pääkonttori sijaitsee lähes myyttisessä Piilaaksossa. Yrityksen juuret sitä vastoin löytyvät paljon lähempää Pohjoismaista. Yrityksen perustivat kolme henkilöä Tanskassa vuonna 2004. Nykyään, lähes 16 vuotta myöhemmin, tässä Kööpenhaminan keskustassa sijaitsevassa, nopeasti kasvavassa toimistossa työskentelee 300 työntekijää.

Uudet modernit tilat

Kun aiemmin vanhana postitoimistona toimineet tilat alkoivat tuntua liian pieniltä, tarjoutui mahdollisuus vuokrata viereinen rakennus. Kolme tyhjää kerrosta voitiin purkaa auki ja liittää olemassa oleviin tiloihin. Uusiin 4000 neliömetrin tiloihin luotiin avarat ja modernit toimitilat. San Franciscossa sijaitseva arkkitehtitoimisto Rapt Studio on suunnitellut toimiston uudet tilat, joiden sisustuksen Input interior on toteuttanut ja toimittanut.

– Skandinaavisen estetiikan inspiroima moderni, mutta lämmin muotoilu on täydentänyt ja lisännyt olemassa olevan rakennuksen luonnetta, kertoo Rapt Studion suunnittelupäällikkö Mike Dubitsky.

Tanskalaista muotoilua ja luonnonmateriaaleja

Projektin valaistus ja huonekalut noudattavat pohjoismaista muotokieltä, jota täydentävät jännittävät ja odottamattomat designvalinnat, kuten esimerkiksi sisäänkäynnin osittain kelluva vastaanotto, pystysuoralla puupaneelilla verhotut seinät ja näyttävät kattoikkunat, jotka kehystävät ylimmän kerroksen näkyvää kattorakennetta.

Luonnonmateriaalit, kuten puu ja kivi, luovat lämpimän tunnelman toimiston moderneihin ja tilaviin tiloihin. Ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa sijaitsevat toimistotilat ja kokoushuoneet. Kolmannessa, ylimmässä kerroksessa on iso oleskelutila, jossa on mukavia, helposti ja joustavasti siirrettäviä sohvia ja raheja. Täydellinen paikka epävirallisille kokouksille ja rentoutumiseen. Aulan yhteydessä on myös toimiston keittiö, jossa on ruokailutilat sekä suuri näyttö esityksiä ja viihdettä varten.

– Huonekalut ovat kestäviä ja laadukkaita, ja on hienoa, että ne edustavat suurelta osin tanskalaista muotoilua, esimerkkinä Fritz Hansen, Fredricia, Magnus Oleson, Hay ja monta muuta, sanoo Tanskan Input interiorin liiketoimintajohtaja Joan Weltz.

Sekä kiinteissä kalusteissa että toimiston huonekaluissa näkyvä puu sopii hyvin yhteen projektin värimaailman kanssa: oleskelutilaan on valittu täyteläisen keltaisia sävyjä, beigeä ja viininpunaista ja kokoushuoneisiin lisäksi vihreitä sävyjä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen