UMA Workspace Vestergade

Valoisat ja avoimet neuvottelutilat erilaisissa pastellisävyissä.

Vastauksena toimistotilojen puutteeseen suurkaupungeissa Technopolis on kehittänyt co-working-konseptin UMA Workspace. Yksi tiloista sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa 300 vuotta vanhassa rakennuksessa, jossa historiallinen arkkitehtuuri yhdistyy tulevaisuuden työskentelytapaan.

UMA Workspace Vestergade Kööpenhaminassa tarjoaa tiloja pienille ja suurille yrityksille tapaamisiin, presentaatioihin sekä monitilatoimistomallin mukaiseen työskentelyyn.

– Suuremmissa kaupungeissa käy yhä vaikeammaksi löytää vapaita toimistotiloja. Tiloissamme voidaan työskennellä joustavasti ja tehokkaasti yksityisessä toimistossa tai avoimessa yhteisessä tilassa, joita molempia on saatavilla UMA Workspace -konseptin mukaisesti, sanoo sanoo Technopoliksen palvelujohtaja Niko Pulli.

Tilat ovat modernit, vaikka itse rakennus on historiallinen. Avoimet ja valoisat tilat erilaisissa vaaleanpunaisen, sinisen ja vihreän pastellisävyissä. Luonnonmateriaalit puu, villa ja viherkasvit heijastavat skandinaavista Input interiorin toteuttamaa konseptia.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen