UMA Workspace Kungsbron

Tilaa ideoille, inspiraatioille ja luovalle yhteistyölle.
Useat kokoushuoneet tarjoavat tilaa ryhmätyöskentelyyn, esityksille tai kokouksille.

Modernit ja joustavat tilat, yhteisiä tiloja verkostoitumiseen sekä tilaa sekä itsenäiseen työskentelyyn että asiakastapaamisiin. Tämä on Technopoliksen kehittämän UMA Workspacen, coworking-konseptin ideana.

Technopolis on suomalainen yritys, joka vuokraa toimitiloja yrityksille Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tiloihin kuuluu erilaisia toimistotiloja ja usein myös kahviloita, ravintoloita, kokoustiloja ja kuntosaleja. Vastauksena viime vuosien toimistotilojen puutteeseen suurkaupungeissa Technopolis on kehittänyt UMA Workspace -konseptin, joka on sekä yksityisyrittäjien että vakiintuneiden yritysten coworking-konsepti.

UMA Kungsbron on yrityksen ensimmäinen kohde Ruotsissa ja erityisesti Tukholmassa, jossa toimistotilojen kysyntä on suurta.

– Tukholman keskustassa ei ole riittävästi tilaa, mikä on luonut valtavan kysynnän moderneille ja joustaville toimistotiloille. UMA Kungsbronin perustaminen loistavalle paikalle on askel oikeaan suuntaan tähän kysyntään vastaamiseksi, sanoo Technopoliksen palvelujohtaja Niko Pulli.

Skandinaavinen sisustus

Tähän mennessä UMA-toimitiloja on 12 kappaletta Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Tukholman rakennus on toistaiseksi yrityksen suurin tila, joka tarjoaa kävijöille 2 350 neliömetrin monitilatoimiston sisältäen 7 kokoushuonetta, erilaisia työpisteitä, kahvilan ja toimistotiloja itsenäiseen työskentelyyn. Toimiston sisätilat on suunnitellut arkkitehdit Gullstén-Inkinen, jotka suunnittelivat myös UMA-työtilan Helsinkiin. Input interiorin toimittamassa sisustuksessa on vaaleita, neutraaleja värejä. Huonekaluiksi ja tekstiileiksi on valittu muun muassa Marimekon ja Artekin muotoilua viittauksena Technopoliksen suomalaisiin juuriin.

Joustavuus keskipisteenä

Coworking on tällä hetkellä suosittu ilmiö. Technopoliksen tavoitteena on kasvattaa 20 uuden UMA Workspace -tilan verkosto vastatakseen kysyntään suurissa kaupungeissa. Kaikissa näissä tiloissa keskiössä ovat saatavuus, joustavuus ja verkostoitumismahdollisuudet.

– Paljon matkustavat jäsenet voivat hyödyntää UMA Workspace -työtiloja eri kaupungeissa ja maissa, kun taas toimistotilaa päiväksi tai muutamaksi tunniksi tarvitsevat voivat käyttää päiväpassia. Muut vuokralaiset, kuten vakiintuneet yritykset ja kasvavat yritykset voivat verkostoitua ja luoda arvokkaita kontakteja UMA Workspace -verkoston kautta, Niko Pulli toteaa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

  Kiitos

  Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

  Takaisin lomakkeeseen
  Pahoittelemme.

  Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

  Takaisin lomakkeeseen