Tuomioistuinlaitos

Avointen työtilojen ohella toimistossa on useita hiljaisia huoneita keskittymistä vaativaan työskentelyyn.

Ruotsin tuomioistuinlaitos loi houkuttelevan työpaikan ja hyvän työympäristön joustavilla, avoimilla toimistotiloilla ja hiljaisilla työhuoneilla.

Tukholmassa Ruotsin tuomioistuinlaitoksen työntekijät on koottu saman katon alle osoitteeseen Torsgatan 11, jossa on koulutustiloja ja joustavia työpisteitä eri puolilta maata vierailevalle henkilökunnalle. Tarkoituksenmukaisella työpaikalla viranomainen pystyy paremmin täyttämään työympäristövastuun työntekijöitään kohtaan.

Input interior sai tehtäväkseen koordinoida, asentaa ja toimittaa kaikki uudet huonekalut ja varusteet sekä auttaa nykyisten huonekalujen siirtämisessä ja asennuksessa.

Hyvä esimerkki

– Tavoitteenamme on rakentaa joustavampia toimistotiloja tuomioistuimiin, joten meidän on itse toimittava hyvänä esimerkkinä. Muutos huolestutti monia työntekijöitämme, mutta olemme onnistuneet luomaan hyvän työympäristön, jossa kaikki työskentelevät avoimessa tilassa. Meillä on lisäksi useita hiljaisia huoneita, jotka on tarkoitettu puhelinkeskusteluihin ja vierailuihin sekä neljä erinomaista kokoustilaa, sanoo Tuomioistuinlaitoksen Pia Bäck.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen