TUI Nordics

TUI Nordicsin täysin uusitut tilat Münchenbryggerietissa toivottavat asiakkaat tervetulleiksi harmonisella valaistuksella, miellyttävällä akustiikalla ja rauhoittavalla energialla.

Harkittu pohjaratkaisu ja työskentely monitilatoimisto ovat tuoneet lisää energiaa ja helpottaneet kommunikointia ja spontaaneja tapaamisia TUI Nordicsin 440 työntekijän välillä.

Kesä, aurinko ja monitilatoimisto

pS Arkitektur on luonut monitilatoimiston TUI:n liiketoiminnan ja tarpeiden pohjalta. Input interior toimitti ja toteutti konseptin, joka koostuu klassisista työpisteistä, hot deskeistä, hiljaisista sohvaryhmistä, pienistä kokoushuoneista ja spontaaneista tiloista, joissa voi työskennellä yksin tai yhdessä. Halutessaan voi vaikkapa rentoutua ruokalan aurinkotuolissa.

Konseptin inspiraation lähteenä ovat toimineet TUI:n aurinkolomat luoden selkeän yhteyden työpaikan ja liiketoiminnan välille. Kerrokset on jaettu eri teemoihin – ylimmässä kerroksessa on puunlatvoja ja kookospähkinöitä, ja alemmissa kerroksissa aaltoja ja rantoja. Yksityiskohdat, kuten aurinkotuolit, matkalaukunmuotoiset säilytystilat ja riippumatoiksi muotoillut johtotelineet viimeistelevät ilmeen.

Logistinen haaste

– Asiakas remontoi yhden kerroksen kerrallaan ja jatkoi samalla liiketoimintaansa rakennuksessa. Tämän seurauksena jouduimme toimittamaan kalusteet monessa osassa rakentamisen ehdoilla. Haaste, joka viime kädessä ratkesi hienosti, kertoo Tukholman Input interiorin myyjä ja projektipäällikkö Elina Widegren.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen