Telia

Telian arvot – Dare, Care ja Simplify, fokusointi kestävyyteen ja Tengbom Arkitekterin kehittämä Spectrum/Speed of Light -konsepti ovat toimineet punaisena lankana koko toimistoprojektin ajan.

Sisustus ilmentää tuotemerkkiä ja yrityksen digitaalista toimintaa. Nopeutta ja aktiivisuutta, joka kutsuu liikkumaan. Tänne on luotu tilaa yhteistyölle, inspiraatiolle ja energialle. Neljä toimiston viidestä rakennuksesta muodostavat yhdessä kolme atriumia, jotka luovat avoimen ja valoisan tilan. Pimeiden käytävien sijaan kollegat näkevät toisensa, mikä luo oikeat olosuhteet tapaamisiin ja viestintään.

Kokemus monitilatoimistossa työskentelystä

Telia on työskennellyt monitilatoimistossa useiden vuosien ajan ja hyödyntänyt kokemuksiaan uusien tilojen suunnittelussa.

– Muihin pienistä ja hajallaan olevista tiloista koostuviin monitilatoimistoihin verrattuna meillä on paljon suuremmat säilytystilat ja yhteiset tilat, joissa ihmiset voivat kokoontua. Tämä edistää positiivisella tavalla liikkuvuutta ja joustavuutta, sanoo Tommy Nordström Telian Group Real Estatesta.

Vaikuttavien installaatioiden interaktiivinen sade, joka projisoi kuvia, erikoisrakenteiset valopallot, jotka liikkuvat ylös ja alas kerrosten välissä, graffitit ja viherkatto tekevät säilytysratkaisuista mielenkiintoisen osan Telian sisustusta.

Interaktiivinen säilytys ja jäljitettävät kalusteet

Monitilatoimisto 3600 työntekijälle vaatii monia älykkäitä säilytysratkaisuja. Telian sisustuksessa Input interior käytti verkkopohjaista säilytysjärjestelmää. Kaapit on yhdistetty käyttäjien henkilökohtaisiin tunnistemerkkeihin, ja niille on annettu useita interaktiivisia toimintoja, jotka helpottavat hallintaa. Asiakkaan pyynnöstä järjestelmä integroitiin myös tuotteisiin, joissa sitä ei alun perin ollut, esimerkiksi vaatesäilytykseen.

Input interior toimitti projektin yhteydessä yhteensä 11 kerrokseen 3 600 työpistettä sekä kaikki kiinteät ja irralliset kalusteet. Hallinnan, kunnossapidon ja käytön helpottamiseksi jokainen huonekalu varustettiin jäljitettävällä RFID-etiketillä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen