Russell Reynolds

Taideteokset, pelkistetyt suoralinjaiset istuinkalusteet ja kaunis valaistus luovat rauhallisen galleriatunnelman.
Toimisto on jaettu kahteen osaan. Tilassa on julkinen galleriaosuus vastaanoton ja neuvottelutilan yhteydessä sekä sisäinen galleriaosuus, joka sisältää työskentelytiloja sekä henkilökunnan yhteisiä kohtaamistiloja.
Tiloissa on käytetty vaihtelevia ja luonnonläheisiä materiaaleja kuten puuvillaa, villaa, pellavaa, kiveä, ja puuta sekä hillittyjä värisävyjä.

Russel Reynolds Associates on yritysjohdon konsultti- ja suorahakuyritys, jonka toimitila sijaitsee seitsemän kerrosta Regeringsgatanin yläpuolella. Tilasta on upea näkymä Tukholman kattojen ylle ja Kungsträdgården -puistoon. Vieraat toivotetaan tervetulleeksi edustavaan galleriatunnelmaan.

Russell Reynoldsin aula on upean valoisa lasisen julkisivun ansiosta, jota hillitty värimaailma korostaa entisestään.  Aulasta siirrytään eteenpäin kutsuvaan Office Gallery -työtilaan.

– Toteutimme Russell Reynoldsille ”The Office Gallery” -konseptin, jonka mukaisesti ensiluokkaisen toimiston tulee houkutella uusia työntekijöitä. Tilojen tulee olla modernit ja yhteisten tilojen tulee olla kodikkaat, selittää sisustusarkkitehti Isabella Birke Strategisk Arkitektur -toimistosta, joka on suunnitellut tilojen vision.

L-muotoista käytävää, jossa vieraat kulkevat, ei ole suunniteltu vain toiminnallisuutta ajatellen vaan tilaan on luotu elegantti ja edustava tunnelma. Taideteokset, pelkistetyt suoralinjaiset istuinkalusteet ja kaunis valaistus luovat rauhallisen galleriatunnelman.

Toimisto on jaettu kahteen osaan.  Tilassa on julkinen galleriaosuus vastaanoton ja neuvottelutilan yhteydessä sekä sisäinen galleriaosuus, joka sisältää työskentelytiloja sekä henkilökunnan yhteisiä kohtaamistiloja.

Russel Reynolds Associates on kansainvälinen yritysjohdon konsultti- ja suorahakuyritys, jolla on toimintaa 46 toimipisteessä eri puolilla maailmaa. Tukholmassa työskentelee 35 henkilöä. Henkilöstöstä 90 prosenttia työskentelee omassa huoneessaan, joissa on hyödynnetty paljon tekstiilejä ja kokolattiamattoja viihtyisän tunnelman luomiseksi.

– Toimivien ja viihtyisien  kohtaamistilojen luominen on erittäin tärkeää toimistossa, jossa suurin osa työskentelee omassa huoneessaan. Olemme keskittyneet neuvottelutiloihin, loungeen ja kahvio- ja taukotilaan, jossa voit rentoutua hetken nauttien kaupungin parhaista näkymistä. Täydellistä palautumishetkelle, lounaalle ja after workille, sanoo Isabella Birke.

Tiloissa on käytetty vaihtelevia ja luonnonläheisiä materiaaleja kuten puuvillaa, villaa, pellavaa, kiveä, ja puuta sekä hillittyjä värisävyjä. Lopputuloksena on upea kokonaisuus edustavien lasiosien kanssa, missä kovat ja pehmeät elementit muodostavat harmonisen kokonaisuuden.

Input interior on vastannut projektin hankinnoista, toimituksista ja asennuksesta. Input interiorin projektipäällikkö Sandra Björkqvistin mukaan tila on persoonallinen ja sisältää useita upeita yksityiskohtia.

– Asiakkaalle on valittu erikseen jokainen huonekalu noin 30 eri toimittajalta, mikä on poikkeuksellista tämän kokoisessa projektissa. Tämä luo tilaan jännittävän kokonaisuuden, jossa jokaisessa huoneessa on oma tunnelmansa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen