Regionens Hus

Sisustus on yhdistelmä avointa sekä erillistä rajattua tilaa.
Säilyttimet ja joustavat työpisteet soveltuvat monitilatoimiston mukaiseen työskentelyyn.

Länsi-Götanmaan alue on koonnut operatiiviset toimintonsa Skövdeen. Uusi toimitila on monitilatoimisto, jossa ei ole nimettyjä työpisteitä. Työskentelypaikka valitaan tilassa aina erikseen työtehtävien mukaan.

Uusi VGR:n (Västra Götalands Region) rakennus Skövdessä on osa alueen toiminnan keskittämistä, uusien toimintatapojen kehittämistä sekä tehokkaampaa työskentelytapaa. Skövden tiloihin on keskitetty noin 400 työntekijää 12 eri hallintoyksiköstä ja yhtiöstä, jotka olivat aiemmin eri toimipaikoissa. Rakennuksen urakoitsija on Serneke ja sisustussuunnittelusta vastasi Abako Architects.

Jokaiseen viiteen kerrokseen mahtuu 80 työpistettä jaettuna neljään alueeseen, joiden koko vaihtelee alueen työtehtävien mukaan 14 työpisteestä kokonaiseen kerrokseen tai useampaan kerrokseen. Joustava sisustus sisältää avotiloja ja huoneita, valoisia ja himmeämpiä tiloja sekä lämpöä ja raikkautta materiaali- ja värivalinnoissa. Lopputulos on vaihteleva, mutta samanaikaisesti tasapainoinen kokonaisuus.

Avainsanoina sisustuksen suunnittelussa on ollut toiminnallisuus ja kestävyys, jotka tukevat monitilatoimiston ympäristöystävällistä työskentelymallia. Työtekijät ovat muuttaneet omista työhuoneista yhteistyötä tukevaan avotilaan, jossa ei ole omia työpisteitä. Hiljaiset alueet on rajattu seinäkkein ja muiden akustiikkatuotteiden avulla. Neuvottelutilat ovat varustettu moderneilla integroiduilla tekniikkaratkaisuilla, jotka tukevat erilaisia ympäristöystävällisiä etäratkaisupalavereja. Tavoitteena on vähentää matkustamisen tarvetta ja keventää ympäristökuormitusta.

Kestävyys on huomioitu olemassa olevien huonekalujen hyödyntämisessä. Noin puolet uuden tilan kalusteista ja tarvikkeista koostuu aiempien toimitilojen sisustuksista. Muut huonekalut ovat luovutettu eteenpäin VGR:n muihin yksiköihin. Tavoitteena on hyödyntää ja kierrättää ainakin 80% vanhojen tilojen kalusteista ja tarvikkeista.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen