Raatihuone Skåne

Ylimmästä kerroksesta on upeat näkymät Kristianstadin keskustaan.

Kun Kristianstadin kunta ja Skånen alue siirsivät hallinnolliset tilansa Christian IV -kortteliin, julkisivu säilyi ennallaan, kun taas sisätilat kokivat radikaalin muutoksen.

Rakennusten, maiseman ja sisustuksen arkkitehtoninen suunnittelu oli FOJAB arkitekter -toimiston vastuulla. He ovat säilyttäneet korttelin ulkomuodon, kun taas sisätilat ovat saaneet täysin uudenlaisen ilmeen. Input interior toimitti suurimman osan projektin huonekaluista. Näihin kuuluvat toimistokalusteet, kokouskalusteet ja räätälöidyt puusepäntyöt.

Avoimuus ja yksityisyys

Tilaa 750 henkilölle tarjoavissa tehokkaissa toimistotiloissa on moderneja ja avoimia ratkaisuja, jotka takaavat esteettömyyden, avoimuuden ja joustavuuden. Samanaikaisesti häiriötöntä työskentelyä koskevat vaatimukset on otettu onnistuneesti huomioon.

Luonnollinen, kevyt ja kestävä

Kestäviä luonnonmateriaaleja, kuten kiveä, puuta ja kuparia, on käytetty kaikkialla sekä korttelin sisä- että ulkotiloissa karaktääriä tuovina rakennusmateriaaleina. Seinä- ja lattiapinnat sekä lähes kaikki kalusteet on valmistettu kauttaaltaan vaaleasta saarnista. Hillityssä värimaailmassa toistuvat vihreät ja turkoosinsiniset sävyt.

– Kaikkein trendikkäimmät ratkaisut ovat saaneet antaa tilaa kestävälle sisustukselle, joka tuntuu harmoniselta, valoisalta ja miellyttävältä, sanoo Kristianstadin Input interiorin myyjä ja projektipäällikkö Lennart Jonsson.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen