Microsoft Oslo

Input interior toimi projektin kokonaistoimittajana ja vastasi työpisteiden, neuvottelutilojen, akustiikkaratkaisujen, valaistuksen ja erikoistöiden toimituksesta.
Sisustusarkkitehtitoimisto Zinc on kehittänyt sisustuskonseptin tiiviissä yhteistyössä Microsoftin työntekijöiden kanssa.

Microsoft yhdisti Oslossa kaksi konttoriaan ja tavoitteena oli luoda työympäristö, joka mahdollistaa työntekijöille täyden potentiaalinsa saavuttamisen.

Ohjelmistoala houkuttelee monia nuoria ja siksi Microsoftille oli tärkeää luoda työpaikka, joka täyttää myös tulevien työntekijöiden vaatimukset. Työympäristön tulee olla joustava, rento ja erittäin toimiva.

Sisustusarkkitehtitoimisto Zinc on kehittänyt sisustuskonseptin tiiviissä yhteistyössä Microsoftin työntekijöiden kanssa. Visiona oli luoda optimaalisia tiloja eri tyyppiseen työhön ja erilaisille henkilöille. Suunnittelijatiimille toteutettiin esimerkiksi kiinteät työpisteet ja omat neuvottelutilat. Myynti- ja markkinointitiimin tilat on suunniteltu puolestaan monitilatoimistomalliin, jossa päätavoitteena oli vaihtelumahdollisuus päivittäisten työtehtävien mukaisesti.

Tavoitteena oli muodostaa toimiva kokonaisuus, joka tukee sekä yhteistyötä, että keskittymistä vaativia tehtäviä. Samanaikaisesti sisustuksen tuli tukea yhteisöllisyyttä ja viestiä yrityksen arvoja ja tavoitteita.

Lopputulos on vaihteleva värien ja kuvioiden osalta aina sisäkatosta lattiaan saakka. Toimiston kaikissa neuvotteluhuoneissa on lisäksi oma teemansa ja ilmeensä. Taiteella on myös merkityksellinen paikkansa tiloissa, jossa sekä Munch-tulkinnat ja Microsoftille erityisesti suunnitellut työt ovat edustettuna.

Input interior toimi projektin kokonaistoimittajana ja vastasi työpisteiden, neuvottelutilojen, akustiikkaratkaisujen, valaistuksen ja erikoistöiden toimituksesta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen